Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért csak olyan hölgyekkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak olyan hölgyekkel sikerül mindig összeismerkednem, akik nem szednek tabit, nem használnak spirált stb, így mindig gumival és megszakítással kell szenvedni?

Figyelt kérdés

Régebben volt szerencsém máshogyan is, szóval tudom hogy ez így nagyon-nagyon nem az igazi.

Hogyan találhatnék olyan hölgyet, aki szintén így szeret védekezni és szeretkezni? :)

aug. 12. 12:08
1 2
 1/11 Laylah ***** válasza:
100%
Vagy akár elmehetsz vazektómiára is.
aug. 12. 12:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki nem akar gyógyszert szedni, akkor azt el kell fogadni, hiszen a saját testéről van szó. A világ legkönnyebb dolga egy óvszer felhúzni, ha ennyire nem vagy képes, hogy várod el mástól, hogy fixen fogamzásgátlót szedjen?
aug. 12. 12:21
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
A megszakítás nem védekezési módszer, inkább szerencsejáték (mint amennyire az orosz rulett). Az nem védekezik csak, akinek belefér a gyerekvállalás, és a kérdés alapján nem úgy tűnik, hogy te örülnél egy gyereknek vagy fizetnéd a gyerektartást. De azért elvárod, hogy a nő akkor és olyan módszerre kényszerüljön, ami neked jól esik, és még vágjon hozzá jó képet is.
aug. 12. 12:25
 4/11 anonim ***** válasza:
83%

- Mert a hormonális fogamzásgátlás nagyon káros a szervezetnek, sokaknak durva mellékhatásokkal jár. Ezek között a legjellemzőbb egyébként a libidó halála, szóval a férfiaknak sem kellene preferálni ezt a módszert, ha szeretnének szexelni.

- A megszakításos módszer az szinte alig védekezés, én a helyedben tényleg nem szórakoznék ezzel, hacsak nem baj ha becsúszik a gyerek.

- A spirál egy jó dolognak hangzik, mondjuk az én ismerőseim mind előbb-utóbb teherbe estek mellette, szóval én nem vállalnám be azt sem.

Ezeken túl mindegyik esetben - ha a partnered alkalmi, vagy nem esett át mostanában szűrésen -, fennáll a különféle nemi úton terjedő betegségek veszélye. Igen, ez teljesen az óvszerrel sem tűnik el, de hidd el, ezekkel nem olyan jó az élet. Még egy szimpla viszketés odalent is borzasztóan kellemetlen tud lenni.

aug. 12. 12:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a gumi a legjobb módszer! 👍

23L

aug. 12. 12:49
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Egyszerű a megoldás, csak akarj gyereket. Körülöttem bárki aki akarja, nem sikerül neki évek óta.
aug. 12. 12:51
 7/11 anonim ***** válasza:
30%
Jol olvastam? " gumival és megszakítással"? Tehát men elég nekik a gumi? még ki is kell venned?
aug. 12. 13:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Okos és tapintatos nök!!! A leirásodbol gyanithatoan nincs állando partnered. Csak ugy hol ezzel, hol azzal. Akkor meg hogyan védekezzenek a fertözések ellen? Ezért okosak! Nem mondják neked, hogy menj el szürésre és csak a biztonsági idö lejárta után kapsz pinát ha addig nem kutyálkodsz. Ezzel tapintatosak!!
aug. 12. 13:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Kezdd ezzel az ismerkedést.
aug. 12. 13:48
 10/11 anonim ***** válasza:

-Ha alkalmi partnert keresel, akkor nagy felelőtlenség összefeküdni valakikkel csak úgy gumi nélkül, ami jobban védene a betegségek ellen...

-Ha meg kapcsolatra keresel párt, akkor meg nem kéne ennek fontos tényezőnek lennie...

aug. 12. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!