Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos módszer + Pharmatex + naptár módszer mennyire hatékony?
nemkell ennyire kombinálni.
Ha nemgond a baba, akkor bőven elég a megszakításos nemkell más.
A pharmával elmegy a tűz mert mire felhelyezed, utána várni kell még 15 percet asszem, közbe meg malmoztok kb.
nem tudom hány évesek vagytok, de ne felejtsétek el hogy manapság vna hogy évek mire összejön a baba, de olyan is hogy évek alatt sem jön össze és dokihoz kell menni.
Hát így kb nullához közeli az esélye.
Ha nem bánjátok, hogy becsúszhat a baba, akkor hajrá, próbáljátok ki, de ennyi mindent kombinálva, ha össze is jön, nevezzétek David Copperfieldnek :)
A pharmatexet én is használom, igaz csak gumióvszer mellé, kiegészítésnek, ha lecsúszna, vagy kiszakadna.
Gyógyszertárost megkérdeztem vásárláskor, melyik pharmatex terméket ajánlja, melyiket lehet óvszerral kombinálni, mindent kikérdeztem tőle, mert még sosem próbáltam korábban.
Gyógyszertáros készséggel válaszolt ugyan mindenre, de először meglepően visszakérdezett, hogy "ha van pharmatex, akkor minek az óvszer? Elég az önmagában is"
Szóval várom a "pharmatex-baby" válaszolókat, és igen, lehet bőven találni a neten élménybeszámolókat a pharmatex sikertelen működéséről, de azok mind 2011 körül íródott vélemények/hozzászólások/válaszok.
Azóta eltelt több mint egy évtized! A hatóanyagot is fejlesztették, és én a gyógyszertárossal múlt hónapban beszéltem, aki bátran ajánlja óvszer nélkül is alkalmazni, amennyiben betartod a használati útmutatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!