Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » S. O. S! Nagyon fontos!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S! Nagyon fontos! Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
A barátommal ma feküdtem le...és nagyon izgultam, mert ez volt az első...és nagyon sokat kínlódtunk , mert nem akart bemenni...aztán mikor bement nagyon gyorsan ki is vette és elment...:S a végén meg rádöbbentünk , hogy nem húzott óvszert:S terhes lehetek?? tegnap előtt múlt el a menzeszem...
2010. nov. 5. 14:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Egyre jobb, még eröltette is.. csak gratulálni tudok neki..

Ha a nem -ből nem értett, akkor szájba kellett vna b@szni egy péklapáttal, talán felfogja..

de még mindig nem tudjuk, mi szakadt fel ,szakadt el,jukadt ki... a harisnyád?

Mert ha gumi nuku akkor nemtom mire gondolsz..

2010. nov. 5. 14:24
 12/23 anonim ***** válasza:
*lyukadt
2010. nov. 5. 14:25
 13/23 anonim ***** válasza:
persze hogy lehetsz terhes. szegenykem,nem szeretnek a borodbe bujni.(de az agyadba sem)
2010. nov. 5. 14:26
 14/23 anonim ***** válasza:

Szerintem a szűzhártyára gondol,azt szakította fel a csávó..

Szép kis első alkalom, így kell ezt,gyerekek! Tiszta romantika!

2010. nov. 5. 14:26
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Most hogy mondod, kedves utolsó...

Kérdező, ha még nem mentél sehova, akkor MOST AZONNAL menj el anyucival 72órásiért..

Ha nem, akkor találjatok vmi szép nevet neki.. Ha fiú lesz akkor legyen Tamás.. ha lány, akkor Viktória .. de ez csak 5let.. Te tudod..

2010. nov. 5. 14:31
 16/23 anonim válasza:
0%
Szerintem még párszor feküdjetek le gumi nélkül, ha még 5ször beléd élvez tuti nem leszel terhes, csak ez a helyes módszer.
2010. nov. 5. 15:36
 17/23 LeinaBxtchh ***** válasza:
54%

bxszdmeg nem vtok normálisak nem húz föl óvszert úgy bxsztok te meg nyavalyogsz h lehet h terhes v. remélem az v akk legalább nem csinálsz többé ien hülyeségeket.

Leina 15/L

2010. nov. 5. 21:22
 18/23 anonim ***** válasza:

Kedves Drága Kérdező!

Ostoba, megfontolatlan és nem vagy megfelelően informálódott egy olyan témában, amit nem gyerek fejjel kellene csinálni. Nem de???

Nincsenek szüleid, hogy segítséget kérj??????

Miért akkor teszed fel a kérdést, miután megtörtént az eset? Nem lenne biztonságosabb, ha kicsit okosabb és érettebb lennél?????

És a másik, miért nem tudsz szülőkhöz fordulni, ha baj van??? Ennyire nem bíztok meg bennük? Szerinted 15 évesen boldogulsz egyedül egy ilyen témában, bármilyen segítség nélkül?

Mert a kérdésed nem ezt sugallja, és nem akarlak bántani, de aki ilyen megfontolatlan az oldja meg maga a problémáját, hiszen ez a játék nem gyerek játék már! Ha úgy érzed elég érett vagy egy ilyen kérdés megoldásában, hát intézkedj!

Mert ha anyukád tanácsát, vagy akárki véleményét kérted volna, aki érdemben el tudott volna megfelelő információval látni, akkor picit más lenne a helyzet...

De most rághatod a körmödet egy ilyen dolog miatt...

Tudod aranyom, Magyarország élen jár az abortuszok terén, te is szeretnéd ezt a számot gyarapítani?

2010. nov. 5. 23:05
 19/23 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: 16-o akartam írni, 15 helyett.
2010. nov. 5. 23:06
 20/23 anonim ***** válasza:

Szánalmasok vagytok, mind ti tudatlan barmok!

Nem hiszem el, hogy ennyi idősen nem vagyunk tisztában a szex fogalmával. Hihetetlen!

És akkor ti barmok sértődtek meg, hogy azt mondjuk nem jó ha ilyen fiatalon kezditek. TEEESSSÉKKK! ITT az eredmény.

De kérdező, megmondanád miért vagytok ennyire felelőtlenek?????

A idióta pasidat meg úgy fenékbe rúgnám, hogy csak na. Meg téged is, ne aggódj!

Nem akartalak bántani, de nem lehet ilyet elnézni!!!

2010. nov. 5. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!