Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » S. O. S! Nagyon fontos!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S! Nagyon fontos! Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
A barátommal ma feküdtem le...és nagyon izgultam, mert ez volt az első...és nagyon sokat kínlódtunk , mert nem akart bemenni...aztán mikor bement nagyon gyorsan ki is vette és elment...:S a végén meg rádöbbentünk , hogy nem húzott óvszert:S terhes lehetek?? tegnap előtt múlt el a menzeszem...
2010. nov. 5. 14:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
44%
Igen, lehetsz. Ha védekezés nélkül voltál vele együtt, miért ne lehetnél terhes? Várhattál volna a szeretkezéssel pár évet, amíg agyban is felnősz hozzá és a védekezés szóval is megismerkedsz.
2010. nov. 5. 14:12
 2/23 A kérdező kommentje:
de akkor is, ha csak annyi volt, hogy felszakította, és utána kivette, majd magának kiverte?? akkor is??
2010. nov. 5. 14:15
 3/23 anonim ***** válasza:
54%

nagy IQ harcosok lehettek, ha a végén jutott az eszetekbe, h. gumit nem húzott fel a barátod.. tippelek.. 14 évesek vagytok? (am szerintem a barátod direkt nem húzott fel gumit.. a kis g3ci)

és h. ne off-oljak, LEHECCCCCC! menj anyucival 72órásiért, utána ráértek majd megmagyarázni...

2010. nov. 5. 14:16
 4/23 A kérdező kommentje:
aa barátom 18...én 17 leszekk...az a baj, hogy nem is akartam:( erőltette:/
2010. nov. 5. 14:17
 5/23 anonim ***** válasza:

na most mi a szakadt fel?

és még ha húzott is, és kiszakadt, lyukadt stb, akkor is van esély rá, az előváladékban is lehet életképes hímivarsejt.. (olvastam már pár helyen, h. csak az előváladék miatt lett terhes..)

2010. nov. 5. 14:19
 6/23 anonim válasza:
rohanj el egy 72 órás tabiért, de sürgősen! minél előbb...
2010. nov. 5. 14:20
 7/23 A kérdező kommentje:
de nem úgy van, hogy nem lehetek terhes, ha menstuációt követő 5 napon belül vagyok?
 8/23 anonim ***** válasza:

Mi szakadt fel? Felszakítani a kávészacskót szokták, nem egy lányt.

Mi az hogy erőltette? A nem szót nem tanultad meg? Kicsi az esélye, de hogyne lehetnél. Irány a nőgyógyász és a 72 órás, ha nem akarsz fiatal anyuka lenni. Inkább ne, még te is gyerek vagy, gondolkodásilag nagyon gyerek.

9/23 anonim ***** válasza:
Nem kislány, az úgy van, hogy nem lehetsz terhes ha nem szexelsz. Marhaság, hogy mensi alatt, az első alaklommal, vízben és stb. nem lehetsz terhes. Mindig lehetsz, akkor is ha csak fél percre és fél centire teszi be, max. kisebb vagy nagyobb az esély. Bioszórára nem jársz?
2010. nov. 5. 14:22
 10/23 anonim ***** válasza:
Jaj,tényleg buta vagy. Lehetsz terhes menzesz után is, közben is,előtt is, mindenhogy. Nincs szabályos ciklusod, van rendkívüli peteérés stb...
2010. nov. 5. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!