Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem maradt az óvszer kétszer is. Kérdés?
Augusztus végén jött meg utoljára, a menzesz utolsó napja utáni napon volt szex, szeptember elején, bennem maradt a teleélvezett óvszer. Bevettem egy esemény utánit kb. 7 órával a baleset után. Rá 5 napra volt egy 2 napos vérzésem.
Aztán most szeptember végén kellett volna eredetileg valamikor megjönnie (egyelőre semmi), azonban 28-án megint bennem maradt egy teleélvezett óvszer. Mindkét alkalommal úgy, hogy a vége éppen hogy csak kilátszott, úgy kellett benyúlnom és kihúznom. Az ágyon mindkétszer volt egy óriási folt, a srác szerint ez belőlem folyt ki (nagyon durván nedvesedek), de neki meg hiperspermia lehet, vagy hasonló, mert telelövi az óvszer felét (nagyon durva tényleg, híg és iszonyat sok jön). Életemben nem volt még ilyen, most meg egy hónapon belül kétszer is. Rá kb 2 órára be is vettem megint egy esemény utánit...
Menzesz még sehol, beteg is voltam az elmúlt egy hétben, meg kapott egy jókora adag hormonbombát is a szervezetem így. Mielőtt megjöhetett volna esetleg, jött a következő sürgősségi tabletta...
Egyébként nem napra pontosan szokott megjönni, kb 2-3 napos csúszás mindig benne van.
Van PCOS-em, bár komolyabb hormon problémáról eddig nem tudtam, de félek, hogy ez most nagyon felborította a hormon háztartásomat, meg hogy neadjisten terhes is leszek.:(
Csináltam ma egy tesztet nap közben, negatív, majd holnap reggeli vizeletből is megnézem...
Szerintetek lehet ebből terhesség? Annyira kellemetlenül érzem magam és sírhatnékom van. Nem egy tini vagyok, huszon évek végén járok, és kétszer egymás után is, holott soha életemben... nem akarok még gyereket (és nem is tartós kapcsolatban sikerült mindez...)
Nyugtassatok meg, légyszi. :(
Nem hiszem hogy terhes vagy, most egy ideig nem is fog magához térni a normális hormon háztartásod.
Legközelebb fogd meg a gumit a pasi farkán mielőtt kihúzzátok
Lehet félreértelmezem, de jól értem, hogy a barátod nem húzza ki időben? Erre szerintem érdemes lenne megkérned hogy a jövőben elkerüld az ilyeneket. Nyugodtabb vagy, ha nem csak hogy használtok óvszert (ami ugye nem 100%os) de ki is veszitek, így kizárt, hogy terhes legyél.
Ha így sem vagy nyugodt, kerüld a termékeny napok alatti szexet.
szerencsétlen bohócnak talán vegyél olyan méretű óvszert, ami nem lötyög a kis pöcsén
jézusom.
Utolsó, kösz a konstruktív hozzászólást. Nem a mérettel van baj, az végig jó...
A többieknek köszönöm az értelmes válaszokat. Igen, az lehetett a baj, hogy hamar lelankad neki, miután elment. Előző partnereimmel 10-20 mp után sem volt baj, itt akkor ki kell egyből venni.
Második, de, kiadnak, láthatod. Szép is lenne, ha nem adnának ki és inkább essen teherbe az ember.
Rá is kérdeztem a dokinál, lehet-e belőle baj, azt mondta, makd helyreáll, ha megkavarja a hormonokat.
ha nem másfél percig maszatolna, hanem normális ideig, ameddig tart egy b@szás, akkor nem fröcskölés után lankadna le rögtön, hanem kb. 10-15 perc után, mert idő kell, mire a vér visszamegy a duzzadt szövetekből. mondjuk ehhez kell egy normális méretű farok is, tény.
viszont, ha impotens is, kéne legyen annyi esze, hogy reflexből megfogja a gumi tövét a kis kukiján, és kihúzza rögtön, és nem hagy benned mindent úgy, mint egy hidegburkoló, mikor munkaidő után rohan a kocsmába, és a lakásban felejti a rádiót, vödröt, meg a váltócipőjét.
frusztrált vagy, félsz, hogy az összesvissza tablettázás tönkreteszi a hormonrendszered, közben félsz a terhességtől is, és véletlenül sem az jut eszedbe, hogy ezt a bohócot hagyni kéne, mert traumatizál a vele való "együttlét", hanem kifogásokat keresel, és sértődősködsz, ha valaki beírja a valóságot.
egyben van a gyomrod minden alkalommal, amikor maszatolsz vele, és szorongsz már akkor, amikor vörösödik a barátocskád feje, és jajgat, hogy "aahhh, marika, elélvezek....mingyá mingyá", és azt gondolod, hogy ez a szexualitás.
gratulálok, muci.
Nem tudom, milyen kisebbségérzetet próbálsz konpenzálni, nem tudok mit kezdeni a kommenteddel, mert semmi valóságalapja nincs, és nem is a kérdésemre válaszol.
Gondolom, veled soha semmilyen területen nem történt még olyan, ami előre nem tervezett volt, ezerből kétszer. Gratulálok, igazán értelmes hozzászólás volt, miután üzenetben nem válaszoltam, ide is lököd a butaságaidat. Majd kinövöd.
üzenetre nem is tudtál volna válaszolni, mert nem írtam.
ide írok, ahogyan most.
amit előadsz, fetrengést, az körülbelül az, a szint, mintha kiírnál egy kérdést, hogy:
van egy iszonyúúúú jó étterem, mindig ott zabálok :) viszont állandóan tele van hajszállal a leves, és büdi a hús :) tudnátok tanácsot adni, hogy hogyan lehetne a levesből egyszerűen kiszedni a hajszálakat, és valami orrcsipeszt, hogy hányinger nélkül tudjak falatozni? köszi mindenkinek az értelmes hozzászólásokat :)))", és gutaütést kapsz, mert valaki beírja, hogy esetleg ne egy hajléktalanszállón egyél...?
nem, életemben nem történt, hogy óvszert hagytam volna a nőben
ez pont nem egy olyan dolog, ami "néha" megtörténhet az emberrel, ha van egy csepp esze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!