Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek van miért félnem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van miért félnem vagy ez normális?

Figyelt kérdés

A menzeszemnek körübelül 4-5 nappal ez előtt kellett volna megjönnie.A szüzességem nemrég vesztettem el, előző 2 menzeszem között.Párszor lefeküdtünk, fájt. Akkor nem tudott még normálisan belémhatolni mert nagyon szűk voltam, nem véreztem.Normálisan jött meg a menzeszem.Viszont ezek után már sikerült neki rendesen belém hatolnia és akkor véreztem is de csak 1-2 csepp volt.Ez után már nem fájt.Most olyan 3szor feküdhettünk le.Mindig védekeztünk.Úgy érzem mit menzeszem előtt szoktam már olyan 2 napja.Mindig fájni szoktak a melleim.Szerintetek van okom félni?

L19

2010. nov. 2. 12:36
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*mit=mint
2010. nov. 2. 12:40
 2/13 anonim ***** válasza:
használtatok gumit?
2010. nov. 2. 12:40
 3/13 Futurare ***** válasza:
A szexuális életed megváltozása megzavarja az életviteled, a gondolkodásod és testi állapotod. A hormonjaid is megkavarja. Valószínűleg csak ezért késik.
2010. nov. 2. 12:41
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen, mindig.
2010. nov. 2. 12:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs. A szexuális élet megkezdése bele tud szólni kicsit a ciklusodba. Ha meg még rá is görcsölsz most, hogy vajon miért nem jön meg, akkor pláne eltolódik. Úgyhogy ne aggódj, meg fog jönni :)
2010. nov. 2. 12:42
 6/13 A kérdező kommentje:
Tényleg változtam valamilyen szinten, pl. a folyásom is.
2010. nov. 2. 12:42
 7/13 anonim ***** válasza:

Mindig védekeztek,szóval használtak gumit..

Nincs okod félni,ha nem szakadt el,feleslegesen parázol,meg fog jönni,csak lehet kicsit felborította..Nekem pl előbb jött meg,de van akinek késik még az eső együttlétek után.

2010. nov. 2. 12:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs. A szexuális élet megkezdése bele tud szólni kicsit a ciklusodba. Ha meg még rá is görcsölsz most, hogy vajon miért nem jön meg, akkor pláne eltolódik. Úgyhogy ne aggódj, meg fog jönni :)
2010. nov. 2. 12:43
 9/13 anonim ***** válasza:

helyes...mindig is használjatok

amikor én vesztettem el,én is pont így voltam,azután már nem fájt,pár csepp vér..:/

és a menzeszem is megváltozott,úgyhogy ne aggódj

2010. nov. 2. 12:44
 10/13 A kérdező kommentje:
Tuti hogy észre vette volna ha elszakad és biztosan mondta volna.
2010. nov. 2. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!