Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van miért félnem vagy ez normális?
A menzeszemnek körübelül 4-5 nappal ez előtt kellett volna megjönnie.A szüzességem nemrég vesztettem el, előző 2 menzeszem között.Párszor lefeküdtünk, fájt. Akkor nem tudott még normálisan belémhatolni mert nagyon szűk voltam, nem véreztem.Normálisan jött meg a menzeszem.Viszont ezek után már sikerült neki rendesen belém hatolnia és akkor véreztem is de csak 1-2 csepp volt.Ez után már nem fájt.Most olyan 3szor feküdhettünk le.Mindig védekeztünk.Úgy érzem mit menzeszem előtt szoktam már olyan 2 napja.Mindig fájni szoktak a melleim.Szerintetek van okom félni?
L19
Mindig védekeztek,szóval használtak gumit..
Nincs okod félni,ha nem szakadt el,feleslegesen parázol,meg fog jönni,csak lehet kicsit felborította..Nekem pl előbb jött meg,de van akinek késik még az eső együttlétek után.
helyes...mindig is használjatok
amikor én vesztettem el,én is pont így voltam,azután már nem fájt,pár csepp vér..:/
és a menzeszem is megváltozott,úgyhogy ne aggódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!