Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A Durex óvszer számomra egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Durex óvszer számomra egy kicsit szűk, van olyan elterjedt és megbízható márka ami egy kicsit nagyobb?

Figyelt kérdés
aug. 9. 11:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%
A lófazsára is fel lehet húzni a durexet, de neked szűk, oké 😂
aug. 9. 11:26
 2/11 Laylah ***** válasza:
100%
Mysize
aug. 9. 11:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mysize!

Ki.aszott jó!

aug. 9. 12:41
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Jaj már megint ez a kamuduna, hogy kicsi.
aug. 9. 14:26
 5/11 A kérdező kommentje:

Rájöttem hogy régebben vagy a masculan vagy a lehetőséget lifestyles óvszere volt az éppen jó. Majd megint veszek egy-egy csomagot és rá próbálom.

2es-3as

Köszönöm a javaslatot, lehet az lesz a vége hogy a MySize-t is próbálom.

1es-4es

😂 🤏🍆

aug. 9. 22:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Kérdező az óvszert a fejedre is felhúzhatod, látom fazsfej vagy, de nehogy már a farkad nagyobb legyen a fejednél 😂
aug. 9. 22:44
 7/11 anonim ***** válasza:
20 cm a farkam s nem kicsi rá..Mi van neked..
aug. 9. 22:45
 8/11 anonim ***** válasza:

A masculan a legszarabb kb.

Egyébként nekem is kicsi vagyis szük am a durex, a masculan is.

A rako volt a legjobb, amig lehett kapni.

Most mysize-t használok, mert az a kényelmes, és nem nincs nagy farkam, (16/5) de ez vált be kényelmi szempontból!

aug. 10. 04:21
 9/11 Laylah ***** válasza:
7., nem a hossza szokott a gond lenni, hanem a kerülete. Ahogy egyik exem mondta, lehet neked 30 centi is, hordhatod magad köré csavarva, ha egyszer olyan vékony mint egy szál spagettitészta. :D
aug. 10. 12:24
 10/11 anonim ***** válasza:
A Durex tényleg kicsit merevebb a többi márkánál, nekem vastagabb a méretem és már az első pár alkalom után kiderült, hogy nem nekem való az a márka. Masculan jobb ebből a szempontból.
aug. 10. 12:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!