Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akar gumit használni, én nem szedhetek gyógyszert. Mit tegyünk?

"lehet gumi nélkül is biztonságosan csinálni csak figyeljetek arra hogy a barátod huzza ki mielött elélvez..."
Ez hol biztonságos te szerencsétlen?
Az ilyen embereket kellene jól pofánvágni. A sok hülye tini meg elhiszi.
Ilyen módszerrel egy év alatt 100 nőből 35-40 teherbe esik. Hát baromira biztonságos tényleg.
Ha ennyire hülye vagy, legalább ne reklámozd.

Nyilván engem is nagyon csúnyán offolni fogtok ezért, de én is elmondanám a tapasztalataimat. Nem 17 éves vagyok és nem is 18, fogamzásgátlót nagyon sokáig én sem szedhettem egy másik gyógyszer miatt. A barátommal amikor összejöttünk én megmondtam neki, hogy mi a helyzet, megértette és gumit használtunk, egy darabig.
Neki nagyon rossz volt és mivel én bíztam benne, azóta "megszakításos módszerrel" csináltuk egészen két hónappal ezelőttig, amikor is...
Nem, nem lettem terhes, viszont újra szabad volt fogamzásgátlót szednem.
Természetesen felesleges hozzátennem, hogy a párom sem egy tapasztalatlan tinifiú és rengeteg nővel volt már előttem is.
Szerintem egyén és bizalom kérdése ez a dolog is, bár ha kapásból "Én aztán nem húzok gumit", akkor hagyd ott a fenébe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!