Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők is szoktak óvszert vásárolni maguknál tartani,vagy ezt a férfiak feladatának tartják?
Figyelt kérdés
2024. jún. 21. 10:10
1/15 anonim válasza:
Én vinnék minden buliba ha szingli lennék
2/15 anonim válasza:
A párommal ezt közös feladatnak éljük meg; néha ő vesz, néha én és mindkettőnknél szokott lenni.
3/15 anonim válasza:
Én vittem magammal, de volt higy a lánynál is volt, de az átlagos óvszer rám kicsi volt, így komfortosabb volt a megfelelő méretet magammal vinni.
4/15 anonim válasza:
Én vettem már többször is óvszert. 26/N.
5/15 anonim válasza:
Mikor hogy szoktam én vagy a baratnőm venni. Ebben semmi ciki nincs:) Első a biztonság szerintem:)
6/15 anonim válasza:
Kapcsolatban teljesen mindegy, ki veszi, mi is felváltva szoktuk sokszor. Ha a kérdés szingli lányokra vonatkozik, szerintem olyankor is érdemes, hogy legyen azért nálad pár. Ott viszont ugye fennáll az a probléma, hogy a méret esetleg nem lesz jó, ezért fontos, hogy elsősorban a fiú gondoskodjon róla, hiszen ő tudja igazán, milyen és mekkora kell.
7/15 anonim válasza:
Szingli csajként nekem a szokásos “biztonsági szettben” szokott lenni 1-2 óvszer is, hátha esetleg úgy alakul, de pl buliban segítettem már ki másik lányokat, szóval általában emiatt fogy, és akkor veszek, persze.
De olyan is volt, hogy lánybúcsúba poénból vettünk csomó ízesített, bordázott, stb cuccot a menyasszonynak. Mondjuk az vicces volt, a kasszás nő rendesen lenézett minket, hogy két csaj vesz vagy 10 üveg piát meg 6 doboz gumit, és semmi mást.🤣 De az ő dolga.
9/15 anonim válasza:
#8 igen, az.:D Nem arról szoktunk dumálni épp hány gumi van a táskámban, vagy egymás szexuális életéről. Képzeld nagyon ciki, volt hogy még otthon laktam, és kért tőlem gumit. Úristen, anyám is szexel, most mi lesz?🙊
10/15 A kérdező kommentje:
Buliban nem ciki egy másik lánytól óvszert kérni? Tudni fogja ,hogy szex lesz hamarosan valamelyik fiúval.
2024. jún. 21. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!