Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakitasos "vedekezessel" szexel valaki gyakran? meseljetek mar erről (egyszer probaltam csak, nem probalnam többet)
Figyelt kérdés
2024. máj. 31. 21:02
11/14 anonim válasza:
9éve így csináljuk és csak akkor lett baba amikor benne mentem el. Nyilván úgy is akartuk. Amúgymeg minden rendben volt mindig.
12/14 anonim válasza:
Akkor nem értem miért kell a gumi, fogamzásgátló tabletták tömkelege, és az egyéb nem kívánt fogantatás elleni eszközök, ha ennyire megbízható a megszakításos közösülés.
Azt meg pláne nem értem, hogy akkor miért kellett szigorítani az abortusz törvényen :D
13/14 anonim válasza:
Azért kedves 12-es, mert a legtöbb úriember nem ismeri a saját farkát. Továbbá azért h ne tudja azt hazudni hogy ő márpedig nem ment el a nőbe és arra fogni h biztos az előváladék volt a ludas🤣 A fogamzásgátló nem csak a gyerektől véd hanem a hülyéktől is. Rengeteg nővel megszakítással védekeztem és egyik sem lett terhes. Úgy látom nincsennek többségben az olyan férfiak akik tudják mikor kell kivenni ha ki veszik egyáltalán.
14/14 anonim válasza:
8 év alatt egyszer sem lettem terhes megszakítás mellett. Ez nem garancia persze semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!