Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az óvszer használatának mellőzése rossz, de a megszakításos módszer jó védekezési forma?
Konkrétan azok, akik félnek az óvszerektől, inkább a megszakítasosra szavaznak, vagy bevállaljàk a Durex-ot például?
Legyőzik a félelmet, vagy inkább a biztonságra hajtanak?
A megszakítasos módszer a barátom szerint természetesebb, mert az arcra és a combra, sőt a vaginába élvezés közben is bármikor le lehet állni, és Petting-gel folytatni, ruhában. Az óvszerkor pedig előfordulhstnak kisebb balesetek is. E tekintetben igsza van a barátomnak?
Köszi,ha kifejtitek állásfoglalásaitokat, érveiteket!
20l, 19F
Ugye ez nem komoly kérdés? Az óvszertől való félelemről még nem hallottam. A megszakítás nem védekezési módszer. Nem véletlenül esnek így teherbe. Nem lehet bármikor megállni, hiszen jöhet váladék úgy, hogy még nem is érzi.
Ezt most vagy egy pasi írta ki. Vagy te egy 13 éves kislány szintjén lévő naív vagy, akit ezzel a béna szöveggel kábít a barátja.
Nincs olyan, aki fél a gumitól. Olyan van, aki gondolkodik egy kicsit, és jogosan fél a nem várt terhességtől. Nyilván a megszakításos módszer természetesebb, de nem biztonságos. Az nem tudom mit jelent, hogy "pettinggel folytatni ruhában".
Óvszernél valóban előfordulhatnak balesetek, de a legnagyobb baleset az lehet, ha kiszakad az óvszer. A megszakításos módszert és az óvszert együtt is lehet alkalmazni.
Szimplán arról szól (ahogy már előttem is írták), hogy a faszid nem akar gumit húzni.
Hát, kitalált fóbiaként lehet, hogy létezik :)
Ma már mindennek van fóbiája, mint ahogy nemzetközi napja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!