Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakitasos "vedekezessel" szexel valaki gyakran? meseljetek mar erről (egyszer probaltam csak, nem probalnam többet)
Igen, szoktunk, mondjuk úgy az esetek felében. Mikor érzem hogy közel vagyok, nem várom meg hogy túl közel legyek, kiveszem és ráverem a hátára, hasára, vagy épp az arcára. Ha lovagol rajtam akkor szólok neki h "mindjárt" és akkor leszáll rólam és befejezi kézzel vagy szájjal.
Az egyetlen kellemetlenség akkor van ha ő előbb élvez el mint én, és én meg ettől annyira felizgulok hogy érzem h azonnal elsülök. Ilyenkor ha gyorsan kiveszem, akkor elrontom az orgazmusát, ha meg már túlságosan utolsó pillanatban van akkor a sajátomét is. De nagyjából szoktuk tudni hogy ki van közel és kinek mennyi kell még. Ha érzi hogy közel van akkor van hogy nagyon gyorsan felrak nekem egy óvszert vagy a vibrátorát bedugja magának.
Sosem védekezek megszakításosan, nem biztonságos!!!
Persze olyan volt néha hogy mikor külföldön nyaraltam akkor a tizenéves csajokat gumi nélkül dugtam, de akkor szépen punciba mentem, mert úgy jobb érzés nekem. Pár nap múlva meg már úgyis jöttem haza :D
1-es vagyok. Mivel már nem tinik vagyunk nincs akkora para. Ha becsúszik, becsúszik. Amúgyis tervezzük, csak még nem most. Mi a naptár módszerrel kombináljuk a dolgot. Minimalizáljuk az esélyt.
Bárkivel persze nem csinálnám ezt, és nem is ajánlom. Csak azt mondom hogy akivel amúgy együtt vagy egy ideje, működhet a dolog. Az előváladéktól persze megtörténhet, de őszintén szólva kevés az esély rá. Ugyanígy megtörténhet egy kimaradt tabletta vagy bármi. És a tablettával ellentétben nem lesz a nő libidója 0. Az óvszer biztonságos, de mindkettőnknek nagyon hiányzik az "igazi" érzése. Ha tudom h túlságosan fel vagyok izgulva, egyből óvszert húzok. De egyébként van olyan h jó sokáig bírom, és olyankor tudom előre, és nem kell óvszer, legalábbis az elején még, nem.
14 éve megszakítással szexelünk a párommal. Kivéve menzesz alatt és az azt követő héten, akkor nincs megszakítás sem.
1x lett terhes amikor részegek voltunk, nem vigyáztunk. Azóta se ivott egyikünk sem, és óvatosak is vagyunk hogy több ilyen ne legyen.
Teljesen egyén függő, hogy mely pároknál elég a coitus interruptus. Van aki első ilyen alkalommal megtermékenyül, és van aki hosszú évek alatt sem. Nagyon sok tényezőn alapul a sikeressége, avagy kudarca.
Érettségi előtt álltunk, amikor az egyik osztálytársam kapott egy hugicát, pedig állítólag az anyja már évek óta túl volt a menopauzán, és addig tökéletesen "működött" a megszakításos közösülés is.
Egyáltalán nem biztonságos módszer a nemkívánatos fogantatás kivédésére, még úgy sem, hogy 3 évtized alatt majdnem 50%-al romlott a férfiak spermium-minősége, és valamivel kevesebbel a nők petesejtjeinek minősége a fogantatás sikerességét tekintve.
Látom, rossz helyre jöttem, mert itt csak az számít, hogy ki van a megszakításos közösülés mellett.
Aki nincs mellette, az mind le lett pontozva. Gratulálok! 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!