Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj lehet, vagy csak a fogamzásgátló nem jó?
Még 6 szem van vissza a második levélből,és a második levél kezdete óta engedem a barátomnak,h belém élvezzen.. ebben a hónapban már 2* hánytam éjszaka,és fájnak a melleim(bár írták h másoknak is nőtt ettől a fog-gátlótól,amit én szedek)..rendesen szedem,mindig egy időben.max 2-3 óra elcsúszás,de még is ideges vagyok,ti mennyit tudtok arról,hogy vannak olyan nők,akikre nem hat a fog.gátló?mennyi erre az esély?A nőgyógyászom folyásra felírt Dermyc kapszulát 4 hétig heti 1-et kell bevennem.Nem mondta,hogy kell e a 4 hétben kiegészítő védekezés.. a hányás éjjel a bevétel után 6 órával volt,felszivodott már rendesen vajon? Nagyon izgulom,hisz még csak 17 vagyok,régebben 2009-ben is szedtem fog.gátlót fél évig,de nem vált be..de akkor a barátommal) fog gátló mellett megszakítással szexeltünk. Lehet,hogy ezek után ugyan úgy fogunk,mert rossz ez az aggódás.. Vélemények,szerintetek lehetek terhes?
válaszokat előre is köszi,17/L

Nem vagy terhes, ha ez a kérdés. Viszont a tabi hányás után 1 hétig nem véd. Kb. 5 óra alatt szívódik fel, a 6 óra csak 1-gyel több, necces. De ha a második levél alatt nem került beléd semmi, tök mindegy, hánytál-e.
Viszont a mellfájdalom nem normális, akkor sem, ha másoknak is fájt - ez azt jelenti, hogy nem jó a tabi hormontartalma. Ez csak tünet, a baj, hogy nem jó a hormon! Ez nagyobb bajt is okozhat hosszú távon. Kérj másik tabit, aminél nem lesz mellékhatás.
A melled nőni nem fog. Ha igen, az a hízástól van, amit az okoz, hogy a tabi nem megfelelő a számodra. De gondolom, nem szeretnél felszedni 20 kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!