Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez hogy van? Ki fizet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hogy van? Ki fizet?

Figyelt kérdés
lány vagyok és fogamzásgátlót szedek, mert a párom nem bírja az óvszert. Szerintetek minden hónapban én kell fizessem a gyógyszert?
2010. okt. 27. 15:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
15%

háát, igen.

végülis te szeded be.

2010. okt. 27. 15:08
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a feles a korrekt megoldás. Az semmiképp, hogy csak te, hiszen te jársz miatta dokihoz háromhavonta, te tömöd magad hormonnal, te viseled az egészségügyi kockázatokat és még te is fizesd egyedül? A biztonságos, gondtalan szex viszont mindkettőtök érdeke, ezért szerintem a fele-fele a jó megoldás.
2010. okt. 27. 15:09
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
én mindig 3 havit szoktam venni. egyszer a párom fizeti, a következőt meg én. vagy ha nincs annyi pénzünk éppen, akkor felesben. nem hinném, hogy azért, mert te szeded be, neked kell állni az egészet. ő meg belédrakja, már bocs, szóval fizethez ő is. a védekezés nem csak az egyik félre tartozik. mindketten ugyanúgy részt vesztek benne.
2010. okt. 27. 15:12
 4/18 anonim ***** válasza:
64%
Első, mekkora egy őstulok vagy... Szerinted minek szedni, mert szereti az ízét? A fogamzásgátlás mindkét résztvevő félre tartozik.
2010. okt. 27. 15:14
 5/18 anonim ***** válasza:
22%

Nálunk a barátnőm veszi 100% -ban , főleg azért mert én sokkal többet költök rá mint a havi gyógyszer ára .

Igazából ezt máshol is lehetne mérlegelni , hogy a pasitok mégis mennyit költ rátok 1 hónap alatt ? Kétlem hogy kevesebbet mint 2-3 ezer ft (ha jól tudom kb ennyi a gyógyszer) . Szóval igenis vagy mindent felesbe fizetünk (a mozit , benzint , kólát , kaját , belépőjegyeket stb...) vagy ennyit csak bevállalhatnátok .

Na és most várom a nők lehurrogását , mert tudom hogy ez fájni fog nekik , de ez így van .

2010. okt. 27. 15:21
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha bírná a gumit, annak fizetnéd a felét???
2010. okt. 27. 15:24
 7/18 A kérdező kommentje:
igen...hisz mindkettőnk érdeke...
2010. okt. 27. 15:33
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi is felesben fizetjük. A barátom az előző barátnőjénél nem fizetett bele, mert nem is jutott eszébe, a lány se mondta, én viszont megmondtam neki, hogy mivel mindkettőnk érdekében szedem, legyen szíves kifizetni a felét. Az én részemet így is a szüleim fizetik, mert nincs saját keresetem és még jó pár évig nem is lesz, amíg tanulok. És semmi ellenvetése nem volt, egyetértett abban, hogy a védekezés közös célunk- plusz én károsítom a májamat, veszélyeztetem az egész szervezetemet..

Mi kb mindent felesben fizetünk, de sokszor van pl. étteremben hogy a barátom nem hagyja, hogy én fizessek. De utána meglepem valamivel, sütök neki sütit, ilyesmik...

A fiú hozzászólóhoz szólva: a barátnőd egyáltalán nem is költ rád soha semmit? Nem kapsz apróságokat, nem lep meg semmivel? Nem süt/főz néha neked? Csak mert ha csinál ilyesmiket, akkor ő is ugyanúgy költ rád, mint te rá... Szerintem azt, hogy te veszed a mozijegyet, nem lehet összehasonlítani azzal, hogy ő veszi a gyógyszert. ő teszi ki magát annak a veszélynek hogy esetleg nem lehet gyereke, meg trombózist kap, meg tönkremegy a mája, nem hiszem, hogy téged bármi ilyesmi fenyegetne azáltal, hogy pl. elhívod vacsorázni...

Úgyhogy szerintem mindenhol úgy kéne működnie, hogy a fiú kifizeti a felét, nemcsak a pénz miatt, hanem amiatt is, hogy a barátnője hajlandó ekkora áldozatot hozni. 19/L

2010. okt. 27. 15:49
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez függ a körülményektől is.

Ha pl. az egyik félnek nincs saját keresete, a másiknak van, akkor fizetheti az, aki már dolgozik.

Vagy mi pl óvszerrel védekezünk, általában a barátom fizeti, ritkábban én. Ha gyógyszert kezdenék szedni, akkor én fizetném.

De alapvetően ha miatta szedsz gyógyszert, te károsítod vele magad, akkor annyit igazán megtehet, hogy legalább a felét kifizeti. Amúgy is a kettőtök érdeke, nem csak a tiéd.

Amúgy nem értem a férfiak miért gondolják azt, hogy a fogamzásgátló csak "cukorka". Állandóan úgy írnak róla, mint ha ez egy teljesen egészséges dolog lenne, nem lenne benne semmi káros..

2010. okt. 27. 15:59
 10/18 anonim ***** válasza:

Részben igazatok van . Tudom nagyon jól hogy ez károsít , de akkor is attól miért jobb ha adok "nektek" havi 2e ft -ot ? Attól kevésbé károsítja a májatokat ?

És tudom hogy ő is szokott rám költeni , de pl egy barátnőm se mondta azt a benzinkútnál , hogy had fizessek már bele a benzinbe és ez is csak 1 példa .

Ja és mivelhogy én szeretek sütni/főzni így én szoktam a lánynak elkészíteni a kaját

2010. okt. 27. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!