Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit csináljunk, ha kiszakadt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljunk, ha kiszakadt a gumi és nincs nőgyógyászhoz időpont?

Figyelt kérdés
Tegnap este sajnos kiszakadt a gumi. A környéken átnéztük az összes fizetős nőgyógyászt, de sehol nincs mára időpont. Ilyen helyzetbe hogy írassuk fel a gyógyszert ?

2024. ápr. 2. 07:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
SZTK-s nőgyógyász ugyanúgy felírja.
2024. ápr. 2. 07:31
 2/7 A kérdező kommentje:
De oda kell beutaló vagy akàrmi? Vagy csak be kell menni és kivárni a sort ?
2024. ápr. 2. 07:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sztk, úgyis kijön előbb utóbb az asszisztens vagy kivárod a sorod, nem tudom nálatok hogy megy, és felírják. Dehogy kell beutaló.

Egyébként ha ilyen van máskor ügyeletre/sbora/legközelebbi kórház nőgyógyászati osztályára is bemehettek(azért előtte csörögj oda).

2024. ápr. 2. 07:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Haziorvost hívd fel!! Én is azt csináltam. Rögtön kiírt egy eseményutánit.
2024. ápr. 2. 08:46
 5/7 anonim ***** válasza:
37%
És persze legközelebb tessék minőségi óvszert használni, ne egy pár száz forintos gagyi szart.
2024. ápr. 2. 09:30
 6/7 anonim válasza:
100%
Ilyen miatt nem szoktak maganrendelesre menni, pláne időpontra, sima nőgyógyászati rendelés, nőgyógyászati ambulancia, vagy bármi hasonló helyen felírják. Boldogabb országokban ehhez orvoshoz sem kell menni, csak gyógyszertárba.
2024. ápr. 2. 11:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Írd be a google-ba: sürgősségi fogamzásgátló és a városod neve
2024. ápr. 2. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!