Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok, elárulnátok miért van ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, elárulnátok miért van ez?

Figyelt kérdés
Sosem értettem, ha egyszer szedi a tablettát egy lány, vagy rászánja magát, stb, kiadja érte a rengeteg lóvét, akkor miért akarnak mellette még óvszert is? Ennyire tudatlanok, vagy "kislányok" még?
2010. okt. 26. 00:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egy harmadik, amit az előttem szóló kihagyott, hogy egyik sem nyújt 100% védettséget a gyerek ellen.
2010. okt. 26. 00:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Igy van nincs 100% vedettseg a terhesseg ellen a gumi is kiszakadhat. Viszont legalabb olyan fontos a nemi betegseg ellen kuzdeni mint a nem kivant terhesseg ellen.
2010. okt. 26. 00:31
 13/19 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, nem tartom logikusnak...na mindegy ez az én véleményem
2010. okt. 26. 00:31
 14/19 anonim ***** válasza:
73%

Mert neked csak az számít, hogy a fütykösödnek jó legyen:S

Mit nem értessz?

2010. okt. 26. 00:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én a tabletta szedésekor volt, hogy annyira nem nedvesedtem be mint kellett volna valamiért. A gumi eleve csúszós ami a csupasz hímvesszőről nem mondható el.

Szóval a tabletta szedésekor néha visszasírtam a plusz nyálkát.

2010. okt. 26. 00:45
 16/19 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó te jó nagy balf@sz vagy. Talán ha a barátnőd nem elég nedves te jól leszopatod? Mondjuk ezért én se húzattam volna gumit, hanem a barátom jól kinyal, vagy használunk egy kis síkosítót.
2010. okt. 26. 09:50
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát drága barátom, van egy olyan hírem hogy a tapletta nem 100%, erre a kislányom az élő bizonyíték.

Miután elkeztem talettát szedni 3 hónapig gumit is használtunk.(Voltam már abortuszom,gumióvszer kiszakadás és titkolás miatt)

Amint abbahagytuk és áttértünk a gyógyszer+ megszakításra, teherbe estem.

Szerencsére a babám jól van, és a párom is férfi módjára vállalta a következményeket, sőt telljesen "beleszerelmesedett" a kislányunkba.

2010. okt. 26. 16:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Gyógyszer+megszakítás mellett te teherbe estél? Ne haragudj, de ezt nem veszi be a gyomrom:D Nem azt mondom, hogy hazudsz, de hogy így te nem eshettél teherbe, az tuti 1000%. Előbb hiszem el, hogy holnap ufóinvázió lesz mint ezt.
2010. okt. 28. 10:27
 19/19 anonim ***** válasza:

Pedig de. Ez van. Szemet sem hagytam ki, és a párom tuti nem ment belém, mert rámélvezett...

De ha ez számít második szex volt.

2010. okt. 29. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!