Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ojan hogy megjot a mensije es megis terhes lett? KB hany %? es valami valtozas van-e ha terhes a mensi alat
Igen, előfordul ilyen. Nem tudom hány %-ban.
Általában rövidebb ideig tart és kevesebb.
A menstruáció a közvélekedéssel ellentétben nem negatív terhességi tesz. Igen lehetséges ez de biosz faktosoktól érdeklődj,ne a Bravo, IM meg egyéb csajmagazinok olvasógárdájától.
Egy témazáróra énnekem is meg kellett direkt ezt tanulni, mi miért hogyhogy,de enek már 6éve.
No akkor egy kis biológia...
A menstruáció az a folyamat amikor a termékenységre kész petesejted túlérik és kidobja a szervezeted. Leválik a méhfal , ez a vérzés... stb. A tankönyvedben biztosan benne van.
Bár ilyenkor nem vagy termékeny, és elméletileg nem eshetsz teherbe ott van az a "DE!"
Egy hímivarsejt napokig képes élni és ha nincs szerencséd megvárja a menzeszed végét és beágyazódik.
Rövid válasz a kérdésedre. Igen! Nyugodtan játsszál orosz rulettet. Vagy sikerül vagy nem.
De tekintve a fenti mondatodban hemzsegő helyesírási hibáid én még a tanulásra fókuszálnék. Amennyiben csak elméleti a tudományos kíváncsiságod tekintsd tárgytalannak a javaslatom. :3
Második vagyok. Orvostól kérdeztem meg, tényleg előfordulhat vérzés terhesség alatt is. (Nem az egész méhnyálkahártya válik le, hanem csak egy része).
Egy héttel menzesz előtt meg azért tényleg eléggé orosz-rulett. Nem értem miért kell szórakozni egy babab életével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!