Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön meg? Mikor forduljak orvoshoz? (fogamzásgátló)
yasminelle-t szedek 1 hónapja. minden szemet minden nap azonos időben vettem be. a ciklusom 5. napján kezdtem el szedni onnantól számítva 10. naptól voltam a barátommal.
egyszer ittam alkoholt tabi mellett. egyszer bevettem egy görcsoldót. és 3-szor szedtem be székletlazító gyógyszert. nem volt hányás se súlyos hasmenés. ma van a 3. napja hogy nem szedem és még nem jött meg. mitől lehet ez? (szerintem mindent jól csináltam)mikor kéne orvoshoz fordulnom?
a tájékoztatón az volt hogy 2.-3. nap rendszerint megjön.
akkor nem kell izgulnom?
minden jól csináltam igaz?:)
Ha rajta van valamelyik gyógyszeren, hogy csökkenti a fogamzásgátló hatását, akkor lehet sajnos izgulni..:(
Az alkohol nem befolyásolja, a másik kettőt nem tudom:(
Nekem ilyen pl a koleszterin csökkentőm, de arra kell figyelnem pl. h elteljen 10-12 óra a kettő bevétele között, és így nem csökkenti.
Én is ezt szedem, és a 4. napon jött meg.
nincs rajta hogy csökkenti a fogamzásgátló hatását :)
köszi mindenkinek akkor most csak várok :D
10.04es vagyok.
Ha nincs rajta, akkor várd ki a végét:) Nekem az előző gyógyszernél volt, hogy a 7. nap reggelén jött meg. Ha 7 nap alatt nem jön meg, akkor menj el dokihoz a biztonság kedvéért:)
hú okés köszönöm :) most megnyugodtam
azt hittem törvényszerű hogy a második vagy harmadik napon kell megjönnie :)
és még egy kérdés. hátha tudjátok a választ... :
ebben a hét napban is lehet védekezés nélkül szexelni. de mikortól? mmint hányadik levél után vagy hogyan? mert ez van a tájékoztatóban...(ha rendesen bevettünk minden nap ugyanakkor minden szemet akkor védettek vagyunk ebben a hét napban is. de ez mikortól van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!