Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megszakításosan teherbe esés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakításosan teherbe esés?

Figyelt kérdés

Azok akik megszakításosan "védekeztek" és előtte hosszú ideig így védekeztek, illetve legalábbis a férfi tudta kontrollálni a dolgokat, elofordult hogy mégis baleset lett és becsúszott a baba?

Sokaknak úgy is nehezen jön össze a baba, hogy probalkoznak. Mégis vannak.kivételek, hogy megszakításosan az elovaladektol vagy amiatt hogy nem időben áll le a férfi, amiatt esik teherbe a nő.

Erre mekkora esély van egy "gyakorlott" férfinak?

Sajnálom egyébként a megfogalmazást, komolyan nem tudtam.mashogy kifejezni magamat😀

Csak kíváncsi vagyok, nem felelőtlenül védekezünk így, csak egy ideje ezt a módszert használjuk, mert sok ideje szedtem tablettát és pihentetni szeretnénk a szervezetem mielőtt tényleg babát tervezünk. Még azért várnánk 1 évet a családtervezéssel, de azért kívancsiskodom a témában.

28N

jan. 22. 21:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%

#10 jaja, dobókockánál 1:6 az esély a 6-os kigurítására, tény, hogy minden gurítás után ugyanakkora esélyed van a 6-osra, de ha egymás után 6x is dobsz, akkor már kicsit nagyobb az esély hogy legalább egy hatos lesz benne.

Ez is ilyen. Lehet 1:1000 az esélyed minden egyes dugásnál, hogy eltörjön a korsó a kútra menet, de minél többször megjárja a kört annál nagyobb a valószínűsége, hogy előbb-utóbb törik.

Assz'em valószínűségszámításnál független eseményeknek hívják a dolgot :)

jan. 23. 22:19
 12/15 anonim ***** válasza:
2 hónapja így, nem nagy adat, de még nem lettem terhes. Nagyon figyelünk egymásra.
jan. 24. 23:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Mi évekig gond nélkül "védekeztünk" megszakítással. A negyedik gyerekünk viszont úgy fogant, terven felül.

Szóval , lehet valakinek mázlija és soha nem lesz belőle gyerek, másnak meg elsőre is besikeredhet - személyesen ismerek olyan lányt, aki élete első aktusából lett terhes, megszakításos módszer mellett.

jan. 26. 23:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálunk eddig 2x volt ez, eddig nem volt baj. Másodjára elég sokat volt bennem a párom, de akkor sem élvezett belém. (Ezek előtt is volt egy,de ott nem mertem bevállalni a kockáztatást, mert az ovum 2-3 napra rá lett, úgyhogy abból eseményutáni lett végül.)
jan. 26. 23:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem soha nem lett belőle baj, pedig 1000 feletti az ilyen aktusok száma..
jan. 27. 14:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!