Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Normális, hogy ha letettem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ha letettem a fogamzásgátló tablettát, de utána nincs rendszeres menstruációm sose?

Figyelt kérdés

Tavaly májusban hagytam abba a tablettát, mely után egy alkalommal meg is jött viszont nagyon erősen kb egy hétig. Utána nem szedtem 6hónapig, ez idő alatt egyáltalán nem menstruáltam. Voltam 2 nőgyógyásznál, egyik sem tudott kb segíteni. Az GYIK azt mondta a gyógyszer utóhatása, legyek türelmes. A másik szerint biztos pco de nincs cisztám, szedjem tovább a fogamzásgátlót akkor majd megjön.

Az élet úgy hozta, hogy újra el kezdtem szedni friss kapcsolat miatt, de abbahagynám, mert elég negatív mellékhatások jelentkeztek. Félek nem fog megjönni gyógyszer nélkül megint.

ma 13:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Szedj másikat...egy jó nőgyógyász tudni fogja, melyiket, és 2 hónap alatt rendbe jön.
ma 13:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Én így neki sem álltam volna újra szedni. Elöbb rendbetetettem volna magamat.

Nem, nemnormális. Hormonzavar.

ma 13:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem küld el vérvételre pedig kérdeztem nem e lenne jobb e helyzetben azt mondta ez normális utóhatás. Nem szeretném tovább szedni.
ma 14:03
 4/9 anonim ***** válasza:

akkor miért nem keresel egy normális orvost?

Itt nem csak 1 vérvétel kell :D

ma 14:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam, akiket írtam mind magán volt már. Azelőtt voltam a tbsen is az végképp nem csinált semmit kb. Nem tudom már kihez menjek, őket is ugy ajánlották
ma 14:07
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Amikor én hagytam szünetet, illetve abbahagytam egy időre, nekem sem jött meg 4-5 hónaig, aztán egyszercsak igen. Utána rendszeres lett. Elég hormonlöket ez a szervezetnek, így ne csodálkozz. Rendesen be tud kavarni sajnos.
ma 14:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Pedig keresni kell normális orvost.

Nem hiszem hogy minden orvos ekkora barom lenne. Igaz, külföldön lakom, de pl amikor először kaptam gyógyszert, és mellette nem jött meg, a doki egyből írt másikat, és úgy emlékszem a negyedik gyógyszer lett jó nekem. Addig nem állt meg, amég minden rendben nem ment.

Az pedig hogy nincs képen látható cisztád, az egy dolog. Nekem is pcos-em van, már az ultrahang nekem sem mutat cisztákat, attól az inzulinrezisztencia és a hormonpanelek nem jók. Szóval keress másik orvost, aki hajlandó is foglalkozni veled, illetve ha ő nem hajlandó ilyen esetben vérvételt csinálni, akkor keress egy jó endokrinológust, ő is tud segíteni hormonügyileg.

ma 14:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb másfél évig nem jött meg, 10 évig szedtem.

Ultrahangos vizsgálaton voltál hogy ilyen biztos hogy nem pcos?

ma 14:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ma bejelentkeztem egy másikhoz, sokan dicsérik az ismetősi körömben. Csinált uh vizsgálatot persze, az alapján mondta, mutatta is hogy nézzem meg, nincs ott semmi gond..
ma 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!