Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megszakításosan teherbe esés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakításosan teherbe esés?

Figyelt kérdés

Azok akik megszakításosan "védekeztek" és előtte hosszú ideig így védekeztek, illetve legalábbis a férfi tudta kontrollálni a dolgokat, elofordult hogy mégis baleset lett és becsúszott a baba?

Sokaknak úgy is nehezen jön össze a baba, hogy probalkoznak. Mégis vannak.kivételek, hogy megszakításosan az elovaladektol vagy amiatt hogy nem időben áll le a férfi, amiatt esik teherbe a nő.

Erre mekkora esély van egy "gyakorlott" férfinak?

Sajnálom egyébként a megfogalmazást, komolyan nem tudtam.mashogy kifejezni magamat😀

Csak kíváncsi vagyok, nem felelőtlenül védekezünk így, csak egy ideje ezt a módszert használjuk, mert sok ideje szedtem tablettát és pihentetni szeretnénk a szervezetem mielőtt tényleg babát tervezünk. Még azért várnánk 1 évet a családtervezéssel, de azért kívancsiskodom a témában.

28N

jan. 22. 21:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%

Igen.

Veletek is megeshet.

A mai tablettáknál már nincs szükség általában pihenőre, gyerekvállalás előtt 3 hónapot szoktak ajánlani, beszélj az orvosoddal.

jan. 22. 21:02
 2/15 anonim ***** válasza:
77%

Minden épeszű normális érett ember tudja, hogy a megszakításos módszer nem biztonságos.

A legnagyobb az esélye, hogy terhes lesz a csaj.

Még gyakorlott férfinak is igern.

jan. 22. 21:12
 3/15 anonim ***** válasza:
34%

2 évig csináltam így, nem lett baba. Szerintem ha ismered a tested, tudod mikor kell leállni. Nekem előváladékom kb sosincs.

F

jan. 22. 21:28
 4/15 anonim ***** válasza:
70%

Az előváladék az esetek 70-80%-ában tartalmaz életképes spermiumsejteket. Nem több milliót "csak" pár százezret, de elég ha csak egy elég fürge.

Pearl-index: egy év alatt a rendszeres szexuális életet élő pároknál a "mindent bele" esetén 85%, megszakítás esetén 30-35%-os eséllyel következik be fogantatás.

S igen, vannak akik évekig megússzák, s vannak akik meg nem, akár néhány alkalom után is beüt a ménkű. A bibi, hogy előre soha nem tudod melyik csoportba fogsz tartozni! Ismerek olyan párt akik megszakítás + naptár módszer egyidejű alkalmazása mellett hozták össze a babát. Szóval ja, valós és reális a kockázata még akkor is ha "időben" kiveszi a pasi.

jan. 22. 22:51
 5/15 anonim ***** válasza:
43%

Mi olyan 10 évig nyomtuk a megszakításos műsort, nem lett baba. Szerintem annyi a titok, hogy nem rögön az élvezés előtt kell kivenni, hanem még korábban, aztán a csaj a szájával fejezze be.

(Bár mondjuk nálunk valószínűleg az is benne volt, hogy rendszeresen járok szaunázni, az meg galyra vágja a hímivarsejteket.)

Aztán amikor úgy döntöttünk, hogy legyen baba, viszonylag gyorsan összejött.

jan. 22. 23:27
 6/15 anonim ***** válasza:
16%
Több mint 20 éve működik. Folyamatos és rendszeres nemi életem volt mindig is. Aki az ellentkezőjét károgja az olyan mélyről fakadó gyűlölettel van azokról akiknek vele ellentétben van szexuális élete! 2 normális ember kell hozzá, de főleg a férfinek legyen minden helyzetben agya.
jan. 23. 00:25
 7/15 anonim ***** válasza:
71%

Több mint 20 éves tapasztalom van ebben, 5 hosszú kapcsolatban és jópár alkalmiban, ez több ezer aktust jelent. Sosem hibáztam el, full kontrollom van a testem fölött.

Alkalmik: 0

4 éves kapcsolat: 1 terhesség

3 éves kapcsolat: 1 terhesség

1 éves kapcsolat: 1 terhesség

8 éves kapcsolat: 0

10 éves kapcsolat: 0

Ez már 26 év, voltak átfedések. :D

Ha jól csinálod, kb 1/1000 az esélye, de be tud csúszni.

jan. 23. 00:54
 8/15 anonim ***** válasza:
Én sajnos trombózis miatt nem szedhetek gyógyszert, meg semmilyen hormon tartalmút sem, ezért esemény utáni sem jöhet szóba. A gumival már 2x járunk úgy, hogy kiszakadt, szerencsére időben észrevettük, de mi van, ha nem? Így nekünk a megfontolt megszakítás a legjobb. 15 éve nem történt baj. Közben szültem 2 gyereket, amit terveztünk, akkor nem védekeztünk, az első 1 hónap alatt jött össze, a másik 7.
jan. 23. 09:32
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
#7 1:1000-nél kicsit nagyobb az esély, de legyen akkor ennyi. A probléma, hogy sosem tudod benne leszel-e az 1-ben... Kis számolgatás, 1:1000, ha már 2x dugsz az máris 1:500 ha abban az évben 100x, akkor máris 1:10 ami azért már nem annyira elhanyagolható kockázat.
jan. 23. 21:48
 10/15 anonim ***** válasza:
52%

#9 Na te sem szeretted a matekot xd

A valószínűséget kicsit rosszul értelmezed.

Minden aktusnál 1 az 1000hez az esély. Szóval ha napi 30x szexelnek, akkor is 1 az 1000hez.

jan. 23. 21:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!