Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításosan teherbe esés?
Azok akik megszakításosan "védekeztek" és előtte hosszú ideig így védekeztek, illetve legalábbis a férfi tudta kontrollálni a dolgokat, elofordult hogy mégis baleset lett és becsúszott a baba?
Sokaknak úgy is nehezen jön össze a baba, hogy probalkoznak. Mégis vannak.kivételek, hogy megszakításosan az elovaladektol vagy amiatt hogy nem időben áll le a férfi, amiatt esik teherbe a nő.
Erre mekkora esély van egy "gyakorlott" férfinak?
Sajnálom egyébként a megfogalmazást, komolyan nem tudtam.mashogy kifejezni magamat😀
Csak kíváncsi vagyok, nem felelőtlenül védekezünk így, csak egy ideje ezt a módszert használjuk, mert sok ideje szedtem tablettát és pihentetni szeretnénk a szervezetem mielőtt tényleg babát tervezünk. Még azért várnánk 1 évet a családtervezéssel, de azért kívancsiskodom a témában.
28N
Igen.
Veletek is megeshet.
A mai tablettáknál már nincs szükség általában pihenőre, gyerekvállalás előtt 3 hónapot szoktak ajánlani, beszélj az orvosoddal.
Minden épeszű normális érett ember tudja, hogy a megszakításos módszer nem biztonságos.
A legnagyobb az esélye, hogy terhes lesz a csaj.
Még gyakorlott férfinak is igern.
2 évig csináltam így, nem lett baba. Szerintem ha ismered a tested, tudod mikor kell leállni. Nekem előváladékom kb sosincs.
F
Az előváladék az esetek 70-80%-ában tartalmaz életképes spermiumsejteket. Nem több milliót "csak" pár százezret, de elég ha csak egy elég fürge.
Pearl-index: egy év alatt a rendszeres szexuális életet élő pároknál a "mindent bele" esetén 85%, megszakítás esetén 30-35%-os eséllyel következik be fogantatás.
S igen, vannak akik évekig megússzák, s vannak akik meg nem, akár néhány alkalom után is beüt a ménkű. A bibi, hogy előre soha nem tudod melyik csoportba fogsz tartozni! Ismerek olyan párt akik megszakítás + naptár módszer egyidejű alkalmazása mellett hozták össze a babát. Szóval ja, valós és reális a kockázata még akkor is ha "időben" kiveszi a pasi.
Mi olyan 10 évig nyomtuk a megszakításos műsort, nem lett baba. Szerintem annyi a titok, hogy nem rögön az élvezés előtt kell kivenni, hanem még korábban, aztán a csaj a szájával fejezze be.
(Bár mondjuk nálunk valószínűleg az is benne volt, hogy rendszeresen járok szaunázni, az meg galyra vágja a hímivarsejteket.)
Aztán amikor úgy döntöttünk, hogy legyen baba, viszonylag gyorsan összejött.
Több mint 20 éves tapasztalom van ebben, 5 hosszú kapcsolatban és jópár alkalmiban, ez több ezer aktust jelent. Sosem hibáztam el, full kontrollom van a testem fölött.
Alkalmik: 0
4 éves kapcsolat: 1 terhesség
3 éves kapcsolat: 1 terhesség
1 éves kapcsolat: 1 terhesség
8 éves kapcsolat: 0
10 éves kapcsolat: 0
Ez már 26 év, voltak átfedések. :D
Ha jól csinálod, kb 1/1000 az esélye, de be tud csúszni.
#9 Na te sem szeretted a matekot xd
A valószínűséget kicsit rosszul értelmezed.
Minden aktusnál 1 az 1000hez az esély. Szóval ha napi 30x szexelnek, akkor is 1 az 1000hez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!