Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves vagyok , fél éve a párommal , gumival védekezünk , ideje lenne váltani ?
Figyelt kérdés
Meg nem voltam sosem nőgyógyásznál , de lehet hogy ideje lenne fogamzásgátlót íratni . Tartós kapcsolat lesz , már most is stabil2023. dec. 26. 14:25
11/13 anonim válasza:
#9-es: Szerintem sok baja nem lesz tőle. A mai gyógyszereket nagyon sokáig lehet szedni, nyilván az életkor és az egészségi állapot változásával figyelni kell, hogy ennek megfelelő összetételű legyen az aktuális gyógyszer. Azt sem gondolom, hogy a teherbeesés esélyeit döntően befolyásolná a tablettaszedés, egyrészt a tesztek szerint sem, másrészt megelőzi azokat a problémákat (ciszták, abortusz stb.), amik aztán tényleg termékenységi problémákhoz vezetnek.
12/13 anonim válasza:
11# én csak a környezetemből indultam ki. Barátnőim akik korán kezdtek szedni gyógyszert, vagy nem estek teherbe, vagy igen de el is vetéltek, méhen kívüli terhesség is volt. Lehet nincs összefüggés de biztosra tudom mind a 4 csaj már tizenévesen szedte a fogamzásgátlót.
13/13 anonim válasza:
Ugyanígy voltam mint te, és elég hamar gyógyszerre váltottam, de nekem állandóan mindenféle bajom volt tőle (hüvelygomba, libidócsökkenés, illetve amikor abbahagytam, utána kínkeservesen megszenvedtem a "rendes" menstruációt). Jó, ennek már 20 éve, nem tudom, azóta mennyit fejlődött ez az iparág. Barátnőm nagyon sokáig, kb 15 évig egyhuzamban szedte, neki semmilyen gondot nem okozott, szóval ez tök egyéni. Szerintem próbáld ki pár évig, aztán meglátod, mennyire passzol hozzád, az életviteledhez, a szervezetedhez.
Bár én személy szerint rettenetesen utálom a gumit, szóval végül elköttettem magam, de nyilván ez a te korodban nem opció.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!