Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fontos! Ma reggel szeretkezéskor kivettem a Laadering gyűrűt és csak holnap reggel vagy délután tudnám visszahelyezni, mivel nem vagyok ott ahol a gyűrűt hagytam. Tegyek be újat akkor vagy ha megtalálom még visszatehetem?
Ezután még a 7 napos óvszeres védekezés megóv a terhességtől?
Sosem történt még ilyen, most kiment a fejemből, valaki aki ért hozzá, van tapasztalata kérem szépen segítsen!
A kérdésre nem tudok válaszolni, csak a legközelebbi ilyen probléma elkerülésében tudok tanácsot adni:
Nem kell kivenni és akkor nem felejted el visszatenni.
Pár órára szabad kivenni csak.
Mikor élveztek beléd?
Nem szabad ennyi órát kihagyni.
Mindegy hogy újat vagy a régit teszed vissza de csipkedd magad.
az első vagy a második héten több mint 3 óra, akkor lehetséges, hogy nem nyújt védelmet a terhességgel szemben. Öblítse le a gyűrűt hideg vagy langyos vízzel (ne használjon forró vizet), helyezze vissza a gyűrűt a hüvelybe, amint eszébe jutott, és hagyja a helyén legalább 7 napig megszakítás nélkül! Ha ezalatt a 7 nap alatt nemi életet él, használjon férfi óvszert! Amennyiben a gyűrű alkalmazásának első hetében jár, és az elmúlt 7 nap alatt nemi életet élt, fennáll a lehetősége, hogy Ön terhes. Ebben az esetben keresse fel kezelőorvosát!
24 óra elég sok idő,így nem nyújt védelmet.
Van akit zavar.
Azért simán ki lehet tapintani..🙂😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!