Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A páromnak 23-án kellett volna megjönnie. Úgy alakul neki, hogy 3 hónapig ugyanazon a napon jön meg aztán késik majd újra be áll..Érzi a tüneteket meg volt már néhány csepp vér is viszont még mindig nem jött meg neki. Természetesen védekeztünk minden esetben, az óvszer nem szakadt ki (minden esetben ellenőriztem, vizet engedtem bele). Tesztelt is, Predictor earlyvel, x-epillel és mindkettő erősen negatív lett.tegnapelőtt 22:05
1/4 anonim válasza:
Ahhoz kevés a rendelkezésre álló informació, hogy tudni lehessen miért késik a párodnak. Ahhoz viszont bőven elég az információ, hogy tudjuk te mekkora hülye vagy... (minden esetben ellenőriztem, vizet engedtem bele) Komolyan mondom alig hiszem el hagy vannak ilyen kretének akik a használt gumiba vizet töltögetnek...
😄😂
2/4 anonim válasza:
Akkor ha eddig senki nem mondta volna nektek, a ciklus nem lesz mindig pontosan 28 napos. Van akinek nincs is, van akinek pár havonta jön meg (nyilván betegség van a háttérben), van akinek 29-33 naponta. A barátnőd nem lesz mindig 15 éves, ahogy öregszik a test, lassulhat az anyagcsere, változnak a hormonok, előjöhetnek hormonális betegségek, vagy stressz, amitől késni fog. Szóval nem kell azonnal ráparázni. Amúgy se tudtok semmit tenni! nyilván várni kell. Ha meg rendszeresen késik majd, el lehet menni endokrinológushoz.
3/4 anonim válasza:
Ha rendszeresen késik, nőgyógyászhoz menjen. Nem írta, hogy gond lenne a pajzsmirigyével...
4/4 anonim válasza:
Csupán tájékoztatásul: nincs olyan sérülés gumióvszeren ami csak úgy derül ki ha vizet töltesz bele. Ha szakad a gumi akkor cafatokra szakad, egy kis sérüléstől már hasad is, és az nem marad észrevétlen. Sokan azt gondolják, hogy gyári hibás a gumi, pedig általában a punci borostája tudja szakítani, vagy piercing. Bár ez ritka, párszor volt csak ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!