Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélye a terhességnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye a terhességnek?

Figyelt kérdés
Elsején voltunk együtt, lett egy baleset a gumival, kihúzta amugy is, de akkor láttuk, hogy baj van vele, de mivel külföldön voltunk az esemény utáni egyáltalán nem tudott összejönni. 9.en volt az ovulaciom. Viszont most 3 napja késik. Tüneteim nincsenek, viszont ilyenkor mar lehet az idegeskedés miatt sem jön megfelé. Szerintetek?
tegnap 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Ha kihuzta akkor nem vagy az
tegnap 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha ilyen fogyatékos vagy, ne bassz. Jobb lesz a világ.
tegnap 19:33
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Csinálj terhességi tesztet, nem tudunk online nőgyógyászati vizsgálatot csinálni.
tegnap 19:45
 4/8 anonim ***** válasza:
59%
sac/kb. 1:800, szóval nyugi. Persze szívás ha pont te vagy az egy, de ez már csak ilyen. Csinálj tesztet, most már ki fogja mutatni ha terhes vagy.
tegnap 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
42%

Azt írtad, elsején voltatok együtt, viszont ovulációd csak 9-én volt.

Ebből kiindulva teljességgel kizárt a teherbeesés, hiszen a hímivarsejtek nagyon extrém esetben is maximum 7 napig életképesek a petevezetékben.

Nagy valószínűség szerint csak késik a menstruációd.

tegnap 21:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy 9.-én volt az ovulációd?
ma 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:

5-ös. Akkor ez azt jelenti, hogy nem 9.-én volt az ovulációja.

Ovuláció után 13-15 nappal jön a menstruáció.

ma 21:16
 8/8 anonim ***** válasza:

#7 nem az én dolgom tudni, hogy a kérdezőnek mikor volt ovulációja (vagy egyáltalán mivel/hogyan detektálja azt és számol vele), de nem csak és kizárólag 13-15 napos luteális szakasz létezik! Sajnos előfordul rövidebb (10-12 napos) is.

(5-ös voltam)

ma 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!