Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van a teherbe esésnek?
Tegnap 9 óra késéssel vettem be az Omnisson Daily tablettámat, és ma rendesen időben a 4dik tabit, a levél elején járok.
Ma szexeltünk párommal, màr több mint 24 óra eltelt amióta a elkésett tabit sikerült pótolnom.
A párom a végén kicsit belém ment,de azonnal ki is mostam magambol, nem tudom mennyire mehetett mélyre, amit lehet megtettem, egy nappal vagyok az elvileges termékenység előtt, nem szokott amúgy se belém élvezni, de így sikerült.
Menjek e holnap nőgyógyászhoz esemény utáni tablettáért?! Nem szeretnék terhességet bevállalni, nem vagyok olyan helyzetben!
Itt szinte mindenki meg van kergülve? Még határon belül voltál, parára nincs ok, az eseményutáni meg se forduljon a fejedben!
Azt mondjuk azért megjegyezném, a kimosás semmit nem ér, és lényegtelen, hogy kicsit élvezett beléd, vagy nagyon, de rendes tablettaszedés mellett nyugodtan meg is teheti.
Sokadik levélnél járok már.
Igen azért írtam a termékenységet,mert jelzett a naptáram, és ha csökken a hatóereje, ott a kockázat a terhességre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!