Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudok kevesebbet stresszelni a terhesség miatt?
Aki szexel, az lehet terhes. Én mindig csináltam tesztet az esedékes mensim idején. Ha az negatív volt, megnyugodtam, hogy meg fog jönni, ha késik is.
Amúgy a hormonális fogamzásgátlás messze a legbiztonságosabb. Nekem életemben kétszer volt gumiszakadásom (az egyik után a pasi annyira gerinces volt, hogy konkrétan eltűnt!). Egy esemény utáni pedig felér több évnyi tablettaszedéssel. Nem éri meg. Én a Nuvaringet ajánlom - biztonságos, kevésbé terheli a szervezetet, nincs elfelejtett szem, stb.
Amióta a korom miatt nem ajánlott, azóta spirálom van.
Aki pedig a megszakítást javasolja: egy kutatás szerint a férfiak 50%-ának az előváladéka tartalmat életképes spermiumot. Ti abba az 50-be tartoztok, akiknél nem, de akiknek ajánlgatod, azoknál nem biztos, hogy ez a helyzet. Szóval ne reklámozd!
Nekem más dolgon akadt meg a szemem. Azt írod nagyon rendszertelen a menstruációd. De közben csak 3-4-5 napot szokott késni. Az nem rendszertelen! Nőként meglepve tapasztalom a nők egészsége témakörben is hogy rengetegen nem tudják hogy hogyan kell számolni a ciklust. Így aztán paráznak mert azt hiszik már menstruálniuk kellene közben pedig még odébb van. Le tudnád írni hogy idén hogyan alakultak a menstruációid? Akkor tudnék segíteni hogy tényleg olyan rendszertelen-e mint ahogy azt te gondolod.
27N
Persze. Leírom. Àltalàban 4-6 napokat szoktam menstruàlni. Azokat a dàtumokat írom, amikor megjött.
Januàr - 10.
Februàr - 2.
Màrcius - 2.
Àprilis - 5.
Màjus - 4.
Június - 17.
Július - 10.
Augusztus - 9-13. majd 31.- szeptember 4.
Október - 7.
November 9.
És decemberben még nem volt. Csinàltam teszteket amik negatívak. Szóval vârok:)
Ugyanígy voltam egész életemben. Szabálytalan ciklusok (a mai napig, kivéve amikor fogamzásgátlót szedtem), végig rettegtem a teherbeeséstől.
Aztán férjhez mentem, lett 3 tervezett gyerekünk. A 4. terven felül, megszakítás mellett fogant. Na, akkor döntöttem el, hogy elköttetem magam.
Az volt életem legjobb döntése. Gyakorlatilag a műtét utáni első együttlét óta szárnyalok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!