Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik nem bírjátok az óvszert! Van olyan gumi, amiben többet éreztek?
Nem találkoztam még olyan gumival amiben többet érzek.
Megszakítás, pharmatex (nem beleélvezve), jó lehetőségek.
Megszakítás pont nem biztonságos.
3
A kúp jó?
7
Gyógyszerfelszívódás hiánya miatt.
(7-es vagyok.) Értem, köszi. Szóval akkor még lehet:
- Hüvelygyűrű, talán ez a legjobb, ebből helyben szívódnak fel a hormonok, nem megy keresztül az emésztőrendszeren, nem érinti ilyen típusú felszívódási zavar.
- Injekció: Itt pedig kar-/farizomból szívódik fel a hatóanyag. Van, aki szereti, de sok lehet a mellékhatása (hízás, hosszabb távon csontritkulás stb.).
- Spirál: ez lehet hormonos és hormonmentes, mindkettő helyileg hat, ezt sem akadályozza emésztőrendszeri zavar + a hormonmentesnél nincs is minek felszívódnia. Viszont állítólag nagyon fájhat a felhelyezése, érdemes nagyon utánajárni, hogy ki és hogyan rakja fel.
- Pesszárium/méhszájsapka: Ezt lehet rendelni az interneten, spermicid zselével (Contragel, Caya gél) kell használni. Nem a legbiztonságosabb, de fórumokon láttam már, akinek bejött. Én biztosan cikluskövetéssel + megszakítással használnám.
A fentiek akkor lehetnek jók, ha emésztőrendszeri zavar miatt nem szívódik fel a gyógyszer. Ha viszont másik gyógyszer miatt (epilepsziaellenes szerek stb.), akkor a fentiek közül csak a spirál és a pesszárium/méhszájsapka marad, mert a hormonális cuccokat zavarhatják ezek a gyógyszerek, talán a hormonális spirál kivételével. A hormonmentesnél nincs ilyen baj.
(Óvszernél amúgy esetleg más méretekkel lehet még próbálkozni, van pl. a MySize nevű márka, itt lehet az átlagnál kisebbet és nagyobbat kapni. Van, akinek megoldja a problémát, ha valóban kényelmes gumit választ. Másik lehetőség a "Real Feel" és hasonló fantázianevek alatt árult óvszerek, ezeknek kicsit más az anyaguk, lehet, hogy ez jobban bejönne.)
Ezek jutottak eszembe, remélem, sikerül találnotok valami megfelelőt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!