Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esély terhességre?
A barátnőmmel heti rendszerességgel szeretkezünk, gumival védekezünk, mellette mindig előbb kiszállok, mielőtt elmennék.
Ilyen téren nagyon paranoiás vagyok, rengetegszer mosok kezet ujjazás előtt, két aktus között pedig letisztogatom magam az esetek túlnyomó többségében.
Eddig nagyon rendszertelen volt a ciklusa, viszont az utóbbi 3 hónapban 27-25-25 naposak voltak. Az elmúlt héten többször is fájt a feje, a dereka is fájt, többször volt szomorkás és kívánós (ételekre gondolok) is.
Most a ciklus 27. napján van, de még nem jött meg neki. Tudom, általában 20+ évesen normalizálódik a ciklus hossza. Fejfásra gyógyszert szedett, csúszhat ettől is a menstruációja?
Nekem NŐGYÓGYÁSZ (direkt írtam nagybettűvel...) azt mondta, hogy 3 hét mensi késés még nem késés. Várjak nyugodtan. (persze üljön nyugodtan otthon az a fiatal aki nem akar gyereket és véletlenül össze jött. Az üljön nyugodtan hátha kicsúszik a 12hétből...)
Másik nődoki mondja. pozitív terhességi teszt, a HCG szint az egekbe, hogy ez még nem terhesség... mondom hurrá... akkor minek nevezzük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!