Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írassak fel ezután esemény utáni, vagy csak nagyon parázok?
Ma a naptár szerint elvileg pont az ovuláció napján voltunk együtt a párommal. Gumit használunk jó ideje. Most is így tettük. Bele is ment minden, nem szakadt szét. Én voltam felül így attól tartok, hogy mivan ha alul épp annyi kifolyt, hogy baba legyen?
Nem tudom mit tegyek
Volt akinek ilyen miatt lett baba?
1,5 év telibe élvezés kellett ahhoz, hogy teherbe essek és elég sok ismerősöm van, akinek nehezen jött össze a baba. Szerintem ne terheld magad feleslegesen akkora hormonlökettel.
A szex meg ovulációkor a legélvezetesebb sok nőnek és pont akkor ne szeretkezzen? Nyilván 20 év körül könnyebb teherbe esni, mint 30 fölött, de ésszerű védekezéssel nem szabad lemondani a szexről, túl kevés az az időszak az ember életében, amikor élvezhető szexpartnerre talál.
Vigasztalódhatsz. A leírásod alapján aligha eshettél teherbe.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!