Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell hogy írassak esemény utánit? (petting, lsd lent)
A barátommal ma du. pettingeltünk, és lehet hogy peteérésem van mert 13.nap van. Orálisan elégítettem ki, szóval előváladék lehet hogy került a számba,de nem a számba ment el végül hanem a kezembe, utána hideg vízzel de szappanal megmostam a kezem,megtöröltem. Ő pedig a nemiszervét leöblítette, meg a kezét is, és megtörölte. Utána csókolóztunk,meg ujjazott és orálisan elégített ki. Ön szerint lehet hogy mégis maradt kezén ondó?
Vagy esetleg a szájunkból oda került..?
Félek mert hogy kb középidőben vagyok és mi van ha kicsi esélyel de mégis terhes leszek?
Írassak esemény utáni tablettát? SEGÍTSETEK!!!! félek nagyon!! de a tabitól is kicsit...
Én úgy nem estem teherbe, hogy belém hatolt... kissé fáradtak voltunk, és fel sem tűnt, hogy gumi nuku.
A barátja kérdezte meg tőle, poénból, hogy mi lenne, ha várandós lennék, erre esett le neki, hogy bas.szus.
Én halál nyugodt voltam - mondom, ha a szüzességem elvesztését követő alkalommal az leszek, akkor grat -, ő meg egy csomó oldalt végigbújt, amitől még idegesebb lett. De folyton ezzel húztam szegényt - bár, ha várandós maradok... ebbe nem is glok bele.
Ne aggódjon, kisasszony, ennyitől nem lesz terhes. De a jövőbeli kellemetlenségeket és felesleges kérdéseket elkerülendő: úgy kívánatos, ha előbb a nő megy el, utána a férfi, és utána már nem pakolgatjuk a spermát ki s be.
Annyira öreg még nem vagyok, úgyhogy szerintem a jövőben tegeződjünk.
Aranyom menj babázni! Kicsi vagy még a szexhez. Terhes akkor lesz valaki, ha beleélveztek a hüvelyébe. Pont.
Most nincs kedvem kiselőadást tartani arról, hogy miért.
Tablettát pedig nem fog a doki felírni teljesen indokolatlan, ugyanis annak az esélye, hogy teherbe estél 0, és feleslegesen nem fog magas hormontartalmú készítményt felírni.
Egy orvostanhallgató
Ezt az átverést!
Nem is volt lent LSD :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!