Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen következményei lesznek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen következményei lesznek, ha abba hagyom a tabit?

Figyelt kérdés

Össze-vissza fog utána megjönni? Ha a mellem kicsit nőtt a tabitól, akkor marad ugyanúgy, vagy visszamegy a régi méretre?

Tapasztalatokat várnék!

2009. jan. 3. 02:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én csak rosszat tudok neked mondani, mert ezt tapasztaltam. Még akkor is, ha nem ilyen válaszra vársz és le is fognak pontozni.

Szóval és hosszú évekig szedtem Tri-regolt és utánna Gracialt. Nem is volt semmi baj.

Aztán abbahagytam.

Először is megmaradtak ugyan a 28 napos ciklusaim, de van, hogy a 27. napon megjön és utánna csak a 32.-en. Vagyis átlagban 28 napos lett a ciklus. Napra pontosan nem jön meg.

Sokkal erősebb lett a vérzés. A tabletta alatt normál tampon kellett, most az extra is kevés néha.

Iszonyatos görcseim vannak az első két napon.

Minden mensi 5-6 napos barnázással kezdődik. Igy kb. 12 napig mindig folyik valami.

Nincs peteérésem és sárgatest probléma is van, ami miatt nem tudok teherbe esni és most erre gyógyszert kell szedjek. Vagyis teljesen össze-vissza vannak a hormonjaim.

És ez mind-mind a fogamzásgátló mellékhatása. Csak sajnos ezekről senki nem beszél. Ha egyszer lesz lányom, akkor biztos el fogom neki ezt mondani és megtiltom majd, hogy fogamzásgátlót használjon. Én sem fogok soha többet.

2009. jan. 3. 03:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Előző: Igen, nem árt 1-2 évente hagyni egy hónap szünetet. Erről sok nő elfeledkezik, pedig még gyógyszertájékoztatóba is bele van írva.
2009. jan. 3. 09:03
 3/5 anonim ***** válasza:
De természetesen attól is függ, hogy a kérdező mennyi ideje szedi a tablettát.
2009. jan. 3. 09:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egyénfüggő, de tényleg attól is függ, hogy ki mennyi ideje szedi.

Nekem semmi problémát nem okozott, amikor abbahagytam. Sőt, azóta jobban érzem magam, kevesebb fejfájás, nyugodtabb is vagyok. Erősebb szőrösödés, pattanások nem voltak utána hál istennek, és a vérzésem is rendszeres maradt.

Megjegyzem, én is féltem abba hagyni, hogy akkor majd kijönnek rajtam ezek a tünetek, de szerencsére alaptalan volt a félelmem.

2009. jan. 3. 10:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Én 8 hónapja szedem, és most egy műtét miatt abba kell hagynom...

Egyébként műtét után az első vérzésnél már el is kezdhetem újra szedni szerintetek, vagy várnom kell, mert nagyon összezavarja a szervezetem?

2009. jan. 3. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!