Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fogamzásgátló, ami nem hajlamosít a strokera?
A családomban rengeteg a sztokos ezert eddig sosem szedtem fogamzasgatlot mert hallottam hogy megnoveli a sztroke eselyet. Viszont femallergias is vagyok ezert a spiral sem johet szoba.
Nem szeretnek tobb babat de a szexet is szeretnem elvezni ezert gumit nem szeretnek hasznalni. Van olyan tabletta ami kb semmi rizikoval jar?
Nincsen, mivel minden fogamzásgátló tabletta/injekció hormon alapú.
Amit te keresel, olyan nem létezik.
Pedig ez esetben marad a gumi. De eddig mivel védekeztél? Próbáljatok ki több fajtát, meg lehet szokni.
#3 Nem tudom hogy működik a felíras, én se szedtem doha, ennek ellenére már kétszer is írtak fel kérés, és vizsgálat nélkül. (Nem váltottam ki) Egykori egészségügyi dolgozóként, meg amúgy is, tapasztalat hogy az orvosok azt írják fel, amiért a legtöbb jutalékot kapják a gyártótól, vagy a forgalmazótól. Tisztelet a kivételnek.
Szóval kérdező tényleg jobban jár ha megkeresi a számára legjobb gumit.
Vagy ha már van 3 gyereked, esetleg elmúltal 40 el is lehet köttetni. Bár annak is van kockázata. Én is gondolkozom rajta
Olyan termék tudtommal nincs, aminél egyáltalán nem nő a vérrögképződés esélye. De a csak progeszteront tartalmazó tablettáknál (Slinda, Cerazette stb.) ennek sokkal kisebb az esélye, viszont rendszertelenné tehetik a vérzéseidet. Kérdezz utána nőgyógyásznál.
(A gumival jobb megbarátkozni, egyrészt csak ez véd tűrhetően a betegségektől, másrészt tabletta mellett is sok olyan helyzet van - kihagyott szem, hányás/hasmenés, bizonyos gyógyszerek szedése stb. -, amikor szükség van rá.)
Ha nem lenne világkatasztrófa mégegy gyerek, akkor próbáljátok a megszakításost, a többségnek működik.
Eddig mivel védekeztek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!