Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az óvszer nem véd 100%-ban, néha lehet baleset, érdemes a ciklus 28. Napjain tesztelnem egyet, ha 30-34 napos ciklusaim vannak? (Csak önmegnyugtatásként, szerintem sosem felesleges.)
Pl: most a 11-14. Napon volt peteérésem kb. Mert nagyon is éreztem a fájdalmat a jobb oldalamon, és nagyon kívántam a párom is.
Sajnos ezekből egyik nap picit sokat ittunk haverokkal és azt hiszem nem használtuk időben az óvszert akkor, felkerült, de biztos nem a legelején...
Máskor sokszor elkerülöm a páromat peteérés táján, direkt ezért szervezek valami mast a csajokkal,vagy csaladhoz utazom, hogy ne kelljen nála aludjak, de sosem tudom, mikor ovulálok, így nem hiszem, hogy van értelme kerülnöm az emberem. Méhnyaknyákot szoktam nézni, most már napok óta nem sok és nem átlátszó szóval biztos nem vagyok termékeny.
Ciklus 20. Napján vagyok most, tehát még 8 nap mire tesztelhetnék. Volt már 21-23. Napon is ovum, pl: augusztusban, olyan rosszul lettem, mintha hőemelkedésem lett volna.
Ti szoktatok önmegnyugtatni teszttel?
Értem drágám. Pont az ilyenek miatt írják a kotonra, hogy nem 100% a védettség.
Tesztelgessél csak, de akkor a kérdésedet megfelelően írd ki, már ha lennél oly kedves, mert egy marha erős állítással kezdesz, aztán kiderül, hogy aktus közben raktátok fel a gumit. Ami ugye jobb, mint üzközés közben bekapcsolni a biztonsági övet, de azért a hasznossága erősen megkérdőjelezhető.
6 vagyik pont azt mondtam hogy 8dpon nagy eséllyrl minden teszt negatív, hülyén fogalmaztam. Sok terhességem volt amiből sok kémiai, és kb a 10 ből 2x lett + 8dpon és nem a 25 ös teszt, amit csináltál.
25ös teszt kb 11 dpon lesz + halványn. Ne nyugodj meg
11-es simán jelenthetnélek az arcoskodásért, és nem vagyok a Drágád, kinek képzeled te magad? :D Nem rakott még senki se helyre munkahelyen se, ugye? Nekem is volt tojáshéj a seggemen, egy velem egy beosztásban lévő kollégám arrogáns stílusa miatt megmondtam neki a tutit, mindenki utálta, kivéve a főnököt. Közölte velem főnök, meg az egész csoporttal, ha nem vagyunk hajlandóak kevesebbet kommunikálni "felesleges" dolgokról munka közben (25 éve ott dolgozó kolléga is volt), akkor el lehet menni máshová. 3 hónappal később a csaj maga mondott fel, mert hozzá se szóltak utána. Feleslegesen ne generáld a feszkót, pórul jársz. ;)
Az óvszer valóban azért nem 100%-os mert sokan nem tudják jól használni, vagy néha nem használják jól. És ez nem azért van, mert az IQ-ja valakinek 0, "Drágám". Hanem mert emberek vagyunk, hibázunk. De ha màsok nem hibáznak, akkor köszi szépen, nem halt volna meg a 4. Szülése után egy magyar anya trombózisban, mert nem akarták komolyan venni.
Na ez a nagy baj, nem az, hogy ezt a kérdést nem pontosan tettem fel, de köszi a kioktatást, kétszer is. ;) Majd màskor jobban figyelek, 8 év szex után 1x nem tett fel a párom gumit időben, így alakult. A tablettát is el lehet rontani, képzeld hasmenéses vírus után is kellett a gumi, mert úgy nem véd... :O
6os és 12-es utólag rájöttem, mit akarsz mondani és a 25-ös x-epil nem a legjobb, maximum 6 nappal menzesz előtt mutatja ki , akkor is, ha halvány. De egyelőre tipikus PMS tüneteim vannak, szóval legközelebb a 29
napon tesztelek, amennyiben nem érzem, hogy meg fog jönni és 10-es erősségűvel.
Majd megírom, mi lett.
15 ismerem a minipillt, en amiatt nem merem szedni, mert még szeretnék gyereket és tönkre teheti a méhnyálkahártya vastagságot. Igen, ezek jó dolgok, de alapesetben nem félek az ovszerrel, ha kiszakadna, szólna a párom miatta. ;)
Esetedben tenyleg ez a legjobb megoldás, tesztelni 2 hetente és még az sem drága...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!