Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lett mar valaki terhes kozulet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lett mar valaki terhes kozuletek a menzesz elmulasanak napjan?

Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 20:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hát ilyenről még nem hallottam, hogy lehet. De minden lehetséges. Ezt inkább kérdezd meg a nőgyógyásztól.

30/N.

2010. okt. 18. 20:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Lehetsegesnek lehetseges, ez tuti, mert sok helyen olvastam mar errol, de most arra lettem volna kivancsi, hogy itt kozuletek van-e ilyen ember, ill. hogy mennyire gyakori ez?
2010. okt. 18. 20:21
 3/12 anonim ***** válasza:
De, teherbe lehet esni menzesz közben is. Nyilván kicsi rá az esély, de bizony előfordul. Vannak ennél még cifrább dolgok is.
2010. okt. 18. 20:22
 4/12 A kérdező kommentje:
Ettol cifrabb mi lehet?
2010. okt. 18. 20:31
 5/12 anonim ***** válasza:

Elkötés mellett teherbe esik vki pl. Vagy csak akkor veszi észre, hogy terhes, mikor már fájásai vannak...

Érdekes dolgokat produkál a természet néha:)

2010. okt. 18. 20:34
 6/12 A kérdező kommentje:

Kivancsi vagyok, hogy en teherbe estem-e. A parom szerint ki van zarva, de hat mit tudnak a noi test rejtelmeirol a ferfiak. :) A lanyommal a ciklus 11. napjan lettem terhes. Most a ciklus 5.napjan szeretkeztunk es bennem ment el. Egyebkent aznap mult el, tehat mikor megtortent a dolog akkor szinte mar barnas folyasom volt. (Neha akar 7napig is eltart a menzesz ugy, hogy a vege mar csak egy pici folyas, de most kivetelesen hamarabb vege lett, ezert szeretkeztunk.) Szoval, mivel ez csak az 5.napon volt, elvileg kicsi az esely, hogy teherbe estem (,persze tudom, valamennyi esely mindig van). Viszont az az igazsag, hogy masnap, tehat a 6.napon nagyon fajt egesz nap a bal petefeszkem, ami ilyen koran nem szokott. Na mar most ebbol arra kovetkeztetek, hogy ilyen koran lehetett most peteeresem, ami amugy altalaban nincs korabban mint 9. nap a legextremebb esetben, de inkabb 11-13.nap. Ma vagyok a ciklus 13.napjan, de nincs ovulacios fajdalmam, es nincs tojasfeherjehez hasonlo folyasom sem. Pedig elozo ciklusban nagyon sok volt ilyen folyasbol es kb. 6napon keresztul, amin nagyon meglepodtem, hisz nagyon max. 3 napig van ovulaciokor ilyen folyasom.

Szerintetek is akkor mar a 6.napon az a fajdalom az ovulacio lehetett? Ha nem, akkor most miert nincs ilyen peteeressel jaro folyasom?

2010. okt. 18. 20:49
 7/12 A kérdező kommentje:
Ha szex utani napon a petefeszkem azert fajt egesz nap, mert akkor volt peteeres/tuszorepedes, akkor tutira teherbe estem szerintem. A lanyommal is elsore teherbe estem es tutira a ciklus 11.napjan, mert 10 nappal kesobb szexeltunk ujra abban a ciklusban, tehat eloszor mikor teherbe estem, masodszor meg a pozitiv teszt megcsinalasa utan par oraval (oromunkben). :) Allitolag anyukam is eleg termekeny alkat. Lehet orokoltem? hihi
2010. okt. 18. 20:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem szülés után egyből piszkosul fájt a petefészkem. De tuti nem voltam akkor várandós.:)
2010. okt. 18. 21:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Most igazából szeretnél gyereket vagy sem? Előfordul, hogy pont a szex váltja ki a peteérést. Hatodik napon bizony teherbe eshettél, persze nem 100%.
2010. okt. 18. 21:56
 10/12 A kérdező kommentje:
Ha lesz bebi, akkor nem nagy baj vegulis, par karrier miatt inkabb kicsit kesobb lett volna esedekes. Szoval mindegy. :)
2010. okt. 18. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!