Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lett mar valaki terhes kozuletek a menzesz elmulasanak napjan?

Hát ilyenről még nem hallottam, hogy lehet. De minden lehetséges. Ezt inkább kérdezd meg a nőgyógyásztól.
30/N.

Elkötés mellett teherbe esik vki pl. Vagy csak akkor veszi észre, hogy terhes, mikor már fájásai vannak...
Érdekes dolgokat produkál a természet néha:)
Kivancsi vagyok, hogy en teherbe estem-e. A parom szerint ki van zarva, de hat mit tudnak a noi test rejtelmeirol a ferfiak. :) A lanyommal a ciklus 11. napjan lettem terhes. Most a ciklus 5.napjan szeretkeztunk es bennem ment el. Egyebkent aznap mult el, tehat mikor megtortent a dolog akkor szinte mar barnas folyasom volt. (Neha akar 7napig is eltart a menzesz ugy, hogy a vege mar csak egy pici folyas, de most kivetelesen hamarabb vege lett, ezert szeretkeztunk.) Szoval, mivel ez csak az 5.napon volt, elvileg kicsi az esely, hogy teherbe estem (,persze tudom, valamennyi esely mindig van). Viszont az az igazsag, hogy masnap, tehat a 6.napon nagyon fajt egesz nap a bal petefeszkem, ami ilyen koran nem szokott. Na mar most ebbol arra kovetkeztetek, hogy ilyen koran lehetett most peteeresem, ami amugy altalaban nincs korabban mint 9. nap a legextremebb esetben, de inkabb 11-13.nap. Ma vagyok a ciklus 13.napjan, de nincs ovulacios fajdalmam, es nincs tojasfeherjehez hasonlo folyasom sem. Pedig elozo ciklusban nagyon sok volt ilyen folyasbol es kb. 6napon keresztul, amin nagyon meglepodtem, hisz nagyon max. 3 napig van ovulaciokor ilyen folyasom.
Szerintetek is akkor mar a 6.napon az a fajdalom az ovulacio lehetett? Ha nem, akkor most miert nincs ilyen peteeressel jaro folyasom?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!