Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az alábbiakról?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy tegnap est kb. olyan 6 óra után valamivel vettem be az utolsó szem fogamzásgátlót és ma reggel 7 óra után hasmenésem volt és hánytam is (szerintem valami vírus lehet, kollégáim közül is többen betegek, akkor az már felszívódott? nem pótoltam ma reggel, ill kell kieg. védekezés szerintetek a héten?
Köszi a válaszokat?
Illetve a kóla az csak hányingerre jó vagy a hasmenésén is tud segíteni? :D
2023. okt. 9. 10:23
1/11 anonim válasza:
Felszívódott már nyugi. Hasmenésre immodiumot vagy reasecet vegyél be, a kóla ezen nem segít.
2/11 A kérdező kommentje:
Mától már a 7 napos szünet van. Használjunk kiegészítő védekezést ezen a héten vagy nem kell?
2023. okt. 9. 14:25
3/11 anonim válasza:
Nem szükséges. Egy hasmenés még közvetlenül gyógyszer bevétel után sem számít, főleg nem 12 órával..
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. okt. 9. 15:36
5/11 A kérdező kommentje:
Csak ugye hánytam is a hasmenés mellé, de az is reggel 7 után volt már és este 6kor vettem be a tabit. Ezért kérdeztem
2023. okt. 9. 15:41
6/11 anonim válasza:
Nem lesz vele baj. De max ne élvezzen beléd a szünet+a kövi levél első hete alatt ha nagyon parázol. :)
7/11 A kérdező kommentje:
De egyébként nem szükséges a kiegészítés ha nem parazom?
2023. okt. 9. 22:56
8/11 anonim válasza:
A gyógyszereken az van hogy 3-4 órán belül felszívódik. Így ezek alapján nem. Meg ha tartós hasmenés van, tehát mondjuk egy nap többször is, akkor szokták a kiegészítő védekezést javasolni. De ezért írtam, ne menjen el benned és akkor tuti nem lesz baj. Azt a két hetet ki lehet bírni..
9/11 A kérdező kommentje:
Tegnap többször volt hasmneésem, de mind több órával a fog. gátló bevétele után, napközben.
2023. okt. 10. 09:47
10/11 anonim válasza:
Te minek szedsz gyogyszert ha alapveto dolgokat nem tudsz?
A gyogyszer 3-4 ora alatt teljesen felszívódik
Szerinted 13 ora alatt felszívódott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!