Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Magasabb termetű lányok Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasabb termetű lányok Ti mit gondoltok az alábbiakról?

Figyelt kérdés

Azt tapasztalom, hogy az alacsony lányok szinte kivétel nélkül csak magas pasikban gondolkodnak (talán egyfajta kompenzációként). Kíváncsi lennék, hogy egy magasabb termetű, minimum 175 cm magas lánynál szóba jöhet-e egy hasonló magasságú vagy akár valamivel alacsonyabb pasi is? Amennyiben igen, akkor inkább csak laza vagy komolyabb kapcsolatra?

Köszönöm a normális válaszokat.

2020. okt. 19. 11:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen,szóba. Magas vagyok és több tőlem alacsonyabb barátom is volt már.
2020. okt. 19. 11:22
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A barátom 8cm-el kisebb mint én, de évek óta boldog kapcsolatban vagyunk
2020. okt. 19. 11:26
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én elég magas vagyok és bár nehéz magasabbat taláni, de számomra fontos, hogy magasabb legyen a párom. Nem kizáró ok, ha alacsonyabb, de jobb ha magasabb
2020. okt. 19. 11:46
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szóba jöhet, de a legtöbb lány azt szeretné hogy a párja magasabb legyen annyival hogy ha felvesz egy magassarkút akkor se legyen magasabb a párjánál. Ettől még van olyan hogy a férj alacsonyabb a feleségénél - igaz nem túl sűrűn.
2020. okt. 19. 12:11
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Magas lányok, jöhetnek a privát zaklatások 😇 24f 2 méter :P
2020. okt. 19. 12:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Tolongani fognak,kedves #5.
2020. okt. 19. 12:48
 7/14 anonim ***** válasza:
24%
Ez számomra is meglepő volt, mert több alacsony lány is megerősítette, hogy nagyon imponál nekik egy átlagtól magasabb férfi, mint én (192 cm vagyok). Egyik kolléganőm egyszer be is ismerte, hogy sokszor még bizsereg is neki ott lenn, mikor éppen szembenállok vele, és magyarázok valamit, csak simán a magasságomtól... Mondjuk ettől lehidaltam :)) Nem teljesen értem ez miért jó nekik, hiszen egy párkapcsolatban nagyon zavaró a nagy magasságkülönbség. A magas csajok pedig egyértelműen a tőlük magasabb férfiakra pályáznak, ami nem meglepő, mert nagyon gáz nekik, ha a férfi alacsonyabb, mint ők. Mondjuk én is a 170 feletti csajokra utazom csak.
2020. okt. 19. 16:52
 8/14 anonim ***** válasza:
Szóba. Mindkettőre. Párom is alacsonyabb. Ha egyszer őt szerettem meg, csak a magassága miatt nem hagytam elúszni.
2020. okt. 19. 19:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Szóba jöhet pár cm ide vagy oda nem számít.
2020. okt. 20. 08:09
 10/14 anonim ***** válasza:
Elég magas vagyok én szeretem ha egy férfi magasabb vagy kb. hasonló magasságú.
2020. okt. 20. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!