Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasabb termetű lányok Ti mit gondoltok az alábbiakról?
Figyelt kérdés
Azt tapasztalom, hogy az alacsony lányok szinte kivétel nélkül csak magas pasikban gondolkodnak (talán egyfajta kompenzációként). Kíváncsi lennék, hogy egy magasabb termetű, minimum 175 cm magas lánynál szóba jöhet-e egy hasonló magasságú vagy akár valamivel alacsonyabb pasi is? Amennyiben igen, akkor inkább csak laza vagy komolyabb kapcsolatra?
Köszönöm a normális válaszokat.
2020. okt. 19. 11:18
11/14 anonim válasza:
Kár, hogy ennyire ragaszkodnak a magas lányok a mégmagasabb pasikhoz. Engem egy ideje kifejezetten izgat, hogy egy nálam magasabb lánnyal legyek (177 vagyok). Leginkább az, hogy milyen izgalmas lehet ilyen hosszú combok közé betérdelni ;) és igen, direkt tetszene, ha még valami extrém magassarkúval tetézné. Szerintem ez fiúkban gyakori fantázia, csak sajnos a lányok ragaszkodnak az ilyen berögzült normákhoz, h a fiú legyen magasabb. Jó a kérdés, mert benne van, h mi van a laza kapcsolattal? Szexkapcsolatban sem vonzana, hogy kipróbáljátok egy alacsonyabbal?
12/14 anonim válasza:
Én eléggé magas vagyok,180 fölött,de sosem jelentett gondot,ha a srác alacsonyabb.Egyszer egy srác észrevette,s meg is jegyezte,hogy az én lábam mennyivel nagyobb az övénél és valóban.
13/14 anonim válasza:
Egy zsiráf nyilván muszáj, hogy bevállaljon egy alacsonyabb srácot, mert különben hoppon maradna. Bár nőként még mindig könnyebb, mert még ha 185cm magas is a nő, akkor is akarnak magasabb férfiak, meg egy férfinek nem szempont, hogy milyen magas a nő, míg egy alacsony (mondjuk 170) körüli férfinek esélye nincs 160-tól magasabb nőknél.
14/14 anonim válasza:
Ja, egyébként a nőknél ez a fixálódás a magasságra elég nevetséges. A nők ítélik el a pasit, ha az nem akar kövér nővel járni, de az rendben van, hogy a nők a magasság miatt utasítanak el egy férfit.
Pedig ugye fogyni lehetséges, de a magasság az genetika, azon nem tudsz változtatni, max nagyon minimálisat és azt is csak tizenéves korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!