Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valakinek exrém vágyai? Ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek exrém vágyai? Ki mit gondol az alábbiakról?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pl, széklet szexről, vizelet szexről, extrém domina játékról, kikötözésről, kínzásról, megfolytásról, stb.
2021. szept. 23. 12:00
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

Jaj, nagyon nem megy ez a helyesírás.

Mit gondolok: az a lényeg, hogy mindkét fél élvezze, akkor nincs ezekkel semmi gond.

2021. szept. 23. 12:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Széklet és vizelet szex undorító szerintem de egy igazán szubmisszív nőn szívesen kiélném a bdsm vágyaim

23F

2021. szept. 23. 12:20
 3/8 anonim ***** válasza:
BDSM kapcsolatban vagyok. Pisiszex kikötözés korbácsolás fojtogatás breath control. Ezek izgatnak legjobban bennünket.
2021. szept. 23. 12:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Valami szimpatikus belőle, valami nem.

2 olyan vágyam van, ami az extrémebb kategória. Az egyik a folytogatás, de nem a szó szorosan vett értelmében kézzel vagy ilyesmi, hanem arcraüléssel, zacskóval, vagy mondjuk orra helyezett csipesszel és száj betömésével. Ahol én csak szenvedek és kétségbeesetten küzdök, a másik fél pedig csak élvezi a látványt. A konkrét vágyam az, hogy egyszer kipróbálni ilyesmit úgy, hogy a végén el is ájulok. Nyilván ehhez kell bizalom, gyakorlottság és hozzáértés, és a határok megfelelő mértékű kitolásával érhető el, tehát pl. először 30 másodpercig kell kibírnom, aztán 32, 34, 36 stb. és a végén egyszer csak beájulok.

A másik a kutyaként tartás, órákig, esetleg egy teljes napig. Kezeket, lábakat szorosan felkötve, kutyafarkas pluggal, nyakörvvel stb. Az udvaron kellene pisilnem, kutyakaját kelene ennem és hasonlók. Valami ilyesmire gondolok:

[link]

[link]

Csak nőiből találtam rendes képet, de ne tévesszen meg senkit, pasi vagyok :D

2021. szept. 23. 12:23
 5/8 anonim ***** válasza:
A széklet taszít. Lepisilni egy két formás mellett közös zuhany közben viszont szexi.
2021. szept. 23. 12:30
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Folytással kezdenéd? Akkor már mindegy lenne, lehetne bármi 😂😂😂😂. Helyesírással kezdj valamit, mert nálam esélyed sem lenne ilyen írással!
2021. szept. 23. 14:02
 7/8 anonim ***** válasza:
28%
Csajjal benne lennék pisi kaki szexben
2021. szept. 23. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
"extrém domina játék" tetszene egy domináns, lábfétist is kedvelő nővel.
2021. szept. 23. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!