Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Symicia? Ez lehetséges? Többi lent.
Figyelt kérdés
Ma szedtem be az első symicia 3mg/0,02mg tabit, mivel az orvos aztmondta h mensim első napján kezdjem el. Az orvos azt is mondta h már az első hónapban védelmet ad. Nekem kicsikét olyan hihetetlen. Valami vélemények erről? Aki már szedett ilyen típusút annak már az első hónapban védelmet adott? Válaszokat előre is kösz:]2010. okt. 16. 23:54
1/8 anonim 

válasza:

Egyebek mellett egy 10 gyerekes családanya nyilatkozott, hogy neki bevált. Akkor csak van benne igazság.
2/8 anonim 

válasza:

Két hetet várj vele, utána nyugodtan mehet óvszer nélkül.
3/8 anonim 

válasza:

Benne van a tájékoztatójában, hogy ha a menstruáció első napjától szeded, akkor már az első szemtől véd, de nekem a nőgyógyászom azt mondta, hogy egy hét az már inkább tuti. Én mondjuk feltétlenül várok egy hónapot, mielőtt gumi nélkül csinálnánk, mert azalatt az egy hónap alatt kiderülhet, ha mégsem stimmel a tabi és váltani kell esetleg.
4/8 anonim 

válasza:

Nekem is ilyet írt fel a nőgyógyászom. Azt mondta, az első hónapban még nem vagyok védett tőle. Szerintem várd meg te is.
5/8 nyuszifül94 válasza:
nekem is ugyanezt mondta h várjak 1 hónapot de nekem azt mondta h a menstruáció utolsó napján kezdjem el . ez befolyásolhatja a hatékonyságát?
6/8 anonim 

válasza:

Én fél éve kezdtem, bevettem az elsőt rá 4-5 napra elmult a menzeszem és már gumi nélkül cisnáltuk és semmi nem lett:)
7/8 anonim 

válasza:

Utolsó: Az, hogy neked "semmi sem lett", nem garancia arra, hogy másnak sem lesz.
8/8 anonim válasza:
Rajta van a betegtájékoztatón (neten is fenn van).Amikor megjön (1.napja a ciklusnak), akkor onnantól kezdve rögtön véd.Nem kell várni sem egy hetet, sem egy hónapot. Ha 2-5.nap kezded, akkor a szedéstől kezdve még egy hétig kiegészítő védekezést kell használni.De akkor sem kell egy hónapot várni.
Egy orvostanhallgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!