Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Symicia vs augmentin?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Symicia vs augmentin?

Figyelt kérdés
szedhetem együtt a kettőt???
2011. okt. 18. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Én az utóbbira fogadok.
2011. okt. 18. 17:50
 2/6 A kérdező kommentje:
mármint hogy szedhetem együtt???
2011. okt. 18. 17:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Én inkább egy gyógyszerészt kérdeznék meg erről, mint nem is kevés random errejárót.
2011. okt. 18. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Tisztelt Doktorúr/nő! Az lenne a kérdésem hogy az 1grammos napi2*1 anugmentin duo antibiotikum elveszi e a cypromix fogamzásgátló hatását és ha igen mennyi időre? köszönöm válaszát

2010-03-22 14:24:10

Dr. Bessenyei Mónika válasza a fogamzásgátló, antibiotikum témában

Kedves Hölgyem!

Igen, gyengíti a fogamzásgátló hatását, az anitbiotikum szedése alatt, és azt követően 1 hétig kiegészítő védekezés szükséges.

Keress rá a neten, vannak válaszok bőven.... :)

2011. okt. 18. 18:21
 5/6 A kérdező kommentje:
ümm:/ köszönöm..:S csak csúnyán felfáztam,munka+suli mellett pedig esélytelen a doki...akkor marad a forró fürdő+ harisnyanadrág...:Smax ha rosszabb lesz, elmegyek dokihoz:)mégegyszer köszönöm
2011. okt. 18. 18:47
 6/6 anonim válasza:

Az antibiotikumok rontják a fogamzásgátlók hatását.

Ha valami fertőzésed van, mindig mondd, hogy fogamzásgátlót szedsz, akkor az orvos ha tud, olyat ír fel, ami nem befolyásolja a fogamzásgátlót.

Érdemes gumióvszerrel védekezni antibiotikum mellett, és utána egy hétig. Legbiztosabb, ha csak akkor szexeltek óvszer nélkül, amikor már a következő levél fogamzásgátlót kezded el.

2012. jan. 9. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!