Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jön meg gyógyszer mellett. Lehet belőle baba?
Sziasztok!
2 hónapja szedem a JANGEE fogamzásgátlót. Az első alkalom mikor belém élvezett a párom, az az első levélnél volt, talán 1 bogyó maradt hátra. Gond nélkül megjött. Elkezdtem utána a 2. levelet, az utolsó szemet vasárnap vettem be. 7. nap szüneten vagyok, a ma szerdai a 3. nap, de nem jött meg a menstruációm még és kicsit aggódom, de lehet csak azért mert a barátom volt az első nekem és hiába szedem a gyógyszert, kellően rástresszelek a dolgokra. Mikor kéne megjönnie? Ugye nem lehetek terhes?
Normális válaszokat előre is köszönöm!
19/L
De, lehetsz :) A gyógyszer, gumi stb. sosem 100%.
Ha rendszeresen szedted akkor elvileg nem lehet probléma, viszont nem ártana egy nőgyógyászati vizsgálat.
(Én is a JANGEE-t szedtem 1 évig. Nekem voltak köztes vérzéseim mellette, és egyszer volt egy vetélésem is amit a kórházban kellett befejezni. Utána szoktam át egy másik fogamzásgátlóra, amit mostmár 2 éve szedek)
Ha rendesen szedted, talan kicsi az eselye. Elofordul amugy hogy rendszertelen vagy nagyon rovid a verzes tabi mellett. Az a baj hogy mindenki maskepp reagal.
Talan hivd fel a dokid es ha azt mondja menj be, akkor megvizsgal es kiderul mi van
Egyelore varj meg azert befuthat valami kis verzes a heten
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!