Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez számít valamit az esetemben?
Figyelt kérdés
Lassan 2 éve szedek fogamzásgátlót folyamatosan.
Múlt héten volt a szünet, csütörtökön kezdtem el szedni ismét. Tegnap kimaradt egy szem gyógyszerem, nem tudom mi volt az oka, hogy nem vettem be. Most vettem észre mikor vettem be a következőt. Nem voltunk együtt már majdnem 2 hete (hétfőn lesz 2 hete). Szerintetek lenne belőle valami probléma? Tavaly tavasszal kellett szednem antibiotikumot és akkor se csökkent a hatása, nem jött meg közben és terhes se lettem (nem igazán védekeztünk, csak megszakítással meg Pharmatex kúppal).
Ti mit tennétek a helyemben? Köszi előre is a válaszokat!
20/N
2010. okt. 15. 21:41
1/4 anonim 

válasza:

Én b@sznék egész nap a helyedben.
2/4 A kérdező kommentje:
Fú hát most jó nagyot röhögtem...paraszt.
2010. okt. 15. 21:56
3/4 anonim 

válasza:

az antibiotikum tönkreteheti a bélflórát, hasmenést okozhat, és ekkor kifosod a fogamzásgátlót. De ha nem volt hasmenésed, akkor hiába szedtél antibiotikumot, az antibébi hatni fog.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, tudom de nem ez volt a kérdés...hanem hogy csütörtök este elfelejtettem bevenni 1 szemet, ezt az adagot 1 hete szedem, összességében pedig 2 éve. Ebben az esetben lehet belőle terhesség vagy nem??
2010. okt. 16. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!