Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbe eshetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe eshetek?

Figyelt kérdés

Egy éve szedek fogamzásgátlót de most 4 napig másfajtát kellett szednem mert az enyémet otthon hagytam és nyaralni vagyok

1 napig nem szedtem egyik fajtát se

Ma csináltuk a barátommal óvszer nélkül és bennem ment el

Szedem ugye a másik fajtát

De nem tudom hatásos e

2023. júl. 19. 14:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mikor szexeltetek és spriccelt benned, ne féltél?

A srác tud arról, hogy nem szedted helyesen a gyógyszert?

Csinálj majd tesztet a biztonság kedvéért egy hét múlva kb.

Kicsi az esély.

De itt nem csak a teherbeeséssel játszol, azt azért próbáld megérteni, mert itt mindenki segítőszándékjal írt neked, de te csak a terhességtől fész.

2023. júl. 19. 16:00
 12/14 A kérdező kommentje:

Értem és köszönöm

Abban a pillanatban nem féltem mert én se tudtam vissza fogni magam

Most utólag már banom

2023. júl. 19. 16:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen felelőtlen picsáknak szoktam mondani hogy ilyen utáb meg is érdemelnék hogy teherbe essenek.....szét tenni a lábat az megy, de gondolkodni már nem
2023. júl. 19. 18:27
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
"De azért aggódok hogy mi van ha ennyi is elég volt és terhes leszek" - hát sok lehetőség nincs, megszülöd vagy abortusz. A többiek leírták már előttem, nem lehet így szedni fogamzásgátlót, hogy pár napig másfajtát szedsz, egy nap kimarad stb., és ennyi eszed nincs, hogy óvszert használj... Hagyd abba a gyógyszer szedését, ne szedd, amit a nővéred adott, várd meg, míg megjön a vérzésed és utána kezdd újra szedni a SAJÁT, orvos által felírt gyógyszered a használati utasítás szerint. Óvszert használjatok amíg az nem kezd hatni (mármint a saját gyógyszered).
2023. júl. 26. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!