Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbe eshetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe eshetek?

Figyelt kérdés

Egy éve szedek fogamzásgátlót de most 4 napig másfajtát kellett szednem mert az enyémet otthon hagytam és nyaralni vagyok

1 napig nem szedtem egyik fajtát se

Ma csináltuk a barátommal óvszer nélkül és bennem ment el

Szedem ugye a másik fajtát

De nem tudom hatásos e

2023. júl. 19. 14:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyet nem is értem, miért nem gumival csináltad?
2023. júl. 19. 14:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem kis eséllyel de igen teherbe eshetsz, a fogamzásgátló akkor véd ha rendszeresen szeded ugyanazt és a tested is rendben működik.. de ha belekevertél másikat akkor az ott régen rossz
2023. júl. 19. 14:51
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Van rá esély, de valószínűleg nem.

Máskor legalább ne élvezzen beléd, ha ilyen szituba keveredsz.

2023. júl. 19. 14:51
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Te is jó példa vagy arra, aki majd később magyarázzák, hogy a fogamzásgátló tönkre tette a testét. Ez nem egy cukorka, amit bedobálsz, és ha nincs épp epres akkor jó az almás. Rohadtul nem mindegy, hogy milyet szedsz, sok különbség van bennük. Nőgyógyász alapos vizsgálata után lehet váltani, megtervezve, nem csak így. Az meg a másik, hogy van, amelyeknél nem mindegy, hogy melyiket veszed be a levélből, a ciklusod adott pontján. Arra meg már szavakat nem találok, hogy ha tudod, hogy kockáztatni, akkor mi a jó fenének nem használtok gumit? Miért vállalod, hogy még beléd is élvezzen? Felelőtlenségek sorozata. Nem tudom, hogy a terhességnek mennyi esélye van, ez sok tényezős. De legalább adtál egy pofont a szervezetednek.
2023. júl. 19. 14:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Kockázatos, de azért nincs nagy esély.

Egyrészt a hosszú távú hatás miatt sem.

De ha gondolod, szerintem a Doma, illetve lánynak a Zselyke Dóra nagyon szép nevek 🤣

2023. júl. 19. 15:13
 6/14 A kérdező kommentje:

Szoval akkor kicsi az esélye hogy terhes legyek így?

Mert elvileg 2 nap kb és megjön az én gyógyszerem

Csak addig szedem ezt a másikat amit a nővérem adott

2023. júl. 19. 15:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne szedj kétfélét. A hónap már kuka, kezd a sajátoddal ahigy kell.

Addig gumival védekezzetek, vagy legalább ne benned élvezzen el a srác.

2023. júl. 19. 15:30
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt vágjuk hogy “csak addig szedem”… de semeddig sem szabadott volna, egy szemet sem, ez nem vitamin, meg vény nélküli fájdalomcsillapító, hogy dobálhatod magadba ahogy tetszik
2023. júl. 19. 15:32
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a következő 2 napban, használjatok óvszrt.
2023. júl. 19. 15:33
 10/14 A kérdező kommentje:

Oké óvszerrel csináljuk majd

De azért aggódok hogy mi van ha ennyi is elég volt és terhes leszek

2023. júl. 19. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!