Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A férfiak többsége ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többsége ilyen?

Figyelt kérdés

Van 2 lányom (11 és 13 évesek) Anyukaként fontosnak éreztem már évekkel ezelőtt hogy megkezdjem a felvilágosítást. Szép lassan,mármint hogy nem egyszerre mindent hanem folyamatosan, mindig koruknak megfelelően próbáltam elmondani nekik mindent.

A női test működése, teherbeesés, fogamzásgátlás stb.

Aztán most belefutottam egy kérdésbe (ahol már nem a főkérdésről volt szó) vita alakult ki a megszakításos módszerről.

Döbbenten láttam hogy milyen sokan egyetértenek azzal hogy ez így rendben van.

Mint anya aggódom hogy hiába hívtam fel a lányaim figyelmét arra hogy ez nem biztonságos.

Ha a fiúk/pasik kedvéért mégis belemennek majd és baj lesz.

#védekezés #aggódás #máskérdésalapján
2023. júl. 13. 11:02
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem a többség nem ilyen, de az biztos, hogy sok felelőtlen ember van.. Itt is lesz majd aki bizonygatja, hogy évek óta így védekezik vagy védekeznek és mégsem lett terhes.. meg kell mondani a lányaidnak, hogy aki annyira nem tiszteli őket, hogy hajlandó legyen megfelelően védekezni az egy hatalmas nagy red flag.
2023. júl. 13. 11:44
 2/10 anonim ***** válasza:
62%

Persze igazad van, de nekem pl nem volt megfelelő egy óvszer sem méretben. Úgy tudtam sok felvenni, hogy 3 ujjal belenyúltam, szétfeszítettem és így húztam rá. Azért csináltuk így egy darabig. Utána inkább elkezdett gyógyszert szedni. Amikor

Abbahagyta akkor megszakítással védekeztünk kB 3 évig. Soha nem volt baleset. Amikor akartunk gyereket kB elsőre sikerült. Aztán megint megszakítással... Aztán megint akartunk...

2023. júl. 13. 11:53
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat.

Próbálom terelni őket, de azt is tudom hogy kamaszként elsősorban a kiszemeltünknek akarunk megfelelni.

Csak remélhetem hogy a lányok jó döntéseket hoznak majd. Úgy érzem hogy megtettem mindent ennek érdekében

2023. júl. 13. 11:54
 4/10 A kérdező kommentje:

#2 Hát elég kivételes lehetsz, mert egy partneremnek sem volt ilyen gondja, de még csak baráti körben sem találkoztam hasonló problémával (hogy egyik se lett volna jó méretben)

Szomorú vagyok h valaki átrakatta ebbe a témakörbe a kérdésemet.

Nem véletlenül nem ide írtam ki!

2023. júl. 13. 11:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Sokáig szégyelltem is, azt hittem valami ufó vagyok.
2023. júl. 13. 12:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy a férfiak többsége milyen, de azt igen, hogy nem állhatsz mindig az ágy mellett amiben a lányod majd szexelni fog, úgyhogy úgysem tudsz mit tenni, csak azt amit eddig is, hogy átadod a legjobb tudásod és tanácsaid, a többi már úgysem rajtad múlik.
2023. júl. 13. 12:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Komoly partnerrel normális a megszakítás, igen, nagyon sokáig így szexeltünk mi is. Alkalmiban, meg kapcsolat elején még nem, de utána igen. F
2023. júl. 13. 22:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Ugyan én is meg tudom állni simán, hogy ne legyen "baleset" és időben kivegyem, de eszembe nem jutna így védekezni. Ez szerintem, mondhat bárki bármit, egy olyan helyzet, hogy ha 150%-on koncentrálsz,akkor sem tudod teljesen kontrollálni és bármikor becsúszhat a baj. Ha valaki nem akar gyereket még, akkor hazárdjáték.

Persze én nem kételkedem azokban sem, akik elmondják, hogy évek óta működik, soha, semmi bajuk nem volt belőle. Jó nekik. De az, hogy valakinel bevált, nem jelenti, hogy másik párnál is befog.

Valahogy ezt értesd meg a lányaiddal és akkor talán nem lesz gond :)

2023. júl. 14. 08:00
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó.

Pont erre gondoltam mint amit a #7 írt.

Azért egy 16-17 évesnek már lehet komoly kapcsolata, viszont a peteérésében még egy felnőtt nő sem biztos, nemhogy egy pár éve menstruláló lány. Az meg hogy (nem is tudom) 10 nőből 9nél bávállik ok. De ha ő lesz az az 1, nem a srácnak kell végigmennie a procedúrán (szülők elé állni, orvos, védőnő, beavatkozás stb)

Szóval úgy látom a pasik kicsit könnyedebben veszik ezt, hiszen nem ők vannak kitéve a problémának közvetlenül.

Remélem ezt a lányokkal is megértettem/megértetem

2023. júl. 14. 08:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobb, ha arra neveled a lányokat, hogy amelyik fiú erőlteti, hogy megszakításozzanak, azt hagyják ott a fenébe, mert az ilyen ember nem való partnernek a felelőtlensége miatt.

Én is voltam fiatal, de eszem ágába nem lett volna gumi nélkül csinálni, hacsak a lány nem szedett tablettát.

2023. júl. 24. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!