A férfiak többsége tisztába van vele, mi történhet, ha nem védekezik?
Figyelt kérdés
Ha több éve beleèlvez a feleségébe, számít rá hogy teherbe ejti ?2020. jan. 20. 10:41
2/5 anonim válasza:
Nem tudom hogy a többség tisztában van e vele, nem feküdtem le a férfiak többségével :D
3/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy felismerik a helyzet komolyságát vagy nekik egy élvezés csak egy könnyed pillanatnyi kellemes időtöltés felelősség tudat nélkül?
2020. jan. 20. 11:08
4/5 anonim válasza:
A férfiak "többsége" olyankor nem az eszével gondolkodik, vagy olyan szuper a kommunikáció akár több tíz év óta is a feleségével, hogy azt "hiszi", a másik valahogy csak védekezik vagy majd abortuszra megy, mert az neki semmiség. Nagyon sok ilyen kérdés volt már itt sajnos. Szóval a ha mégsem a férfiak "többségére", hanem a saját párodra vagy kíváncsi, miért csinálja, inkább kérdezd meg, ne abban higgy, hogy biztos ő is szeretne gyereket.
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg egy felnőtt ember tudja, hogyan készül a gyerek. Az más kérdés, hogy egy rakás férfit k.vára nem érdekel. Csomóan úgy vannak vele, hogy majd az asszony védekezik, ha nem akar pulyát. Ha meg összejön (és a pasi nem akar), akkor meg alapnak veszik, hogy "hát majd elmegy abortuszra". Ha meg nem akar, akkor lelép és ennyi.
Nyilván nem mindenki ilyen, de elég sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!