Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állítólag jól használt, nem kiszakadt óvszer is 99% az eséllyel akadalyozza meg a terhességet. Miért "csak" ennyire?
Hát szerintem ha végig fent van és nem szakad ki, akkor 100%.
Az óvszer tudtommal azért nem teljesen biztonságos, mert kiszakadhat. Mi emiatt tértünk át megszakításosra, mert rendszeresen kiszakadt. Sajnos nem nedvesedek, ha gumiban dugnak, ezért állandóan kiszakad bennem a gumi a dörzsöléstől.
A másik rizikó egy tökéletes állapotban levő guminál, hogy kihúzáskor lecsúszik és bent kiömlik belőle az ondó. Nyilván ez akkor van, ha kihúzásnál már nem teljesen merev és nem fogja meg a férfi a tövénél. Szerintem az 1% emiatt van. Az ondó magán a gumin nem tud átjutni.
Meg ez játék a számokkal. Mi van ha valaki óvszert használ és mégis terhes lesz? Perel? Haver Te vagy az 1%. Ennyi a válasz.
Mi a biztos? Nem dugod oda. Elkötteted magad.
Hogy szakad el az óvszer?
Komolyan érdekel.
Én már egy vagon kottont elhasználtam de soha semmilyen szakadás nem volt rajta.
Pedig volt, hogy keményen döngettem.
Volt, hogy napi 4et is elhasználtam soha egy sem volt sérült, szakadt, lyukas.
Szerintem az a kicsi % arra van ha selejtes lenne a termék.
Igaz nekem már vagy 10 éve nincs rá szükségem szóval a mostani minőséggel nem tudok relevánsan nyilatkozni.
Az óvszer sérülésének leggyakoribb okai (tanuljatok belőle hogy ne kövessétek el ezeket a hibákat!):
- gyenge minőségű, olcsó gumi;
- lejárt szavatosság;
- helytelen tárolás, pl. farzsebben és a sok hajtogatástól sérül a külső borítás, elszivárog a lubrikáció, kiszárad = lecsökken a szakítószilárdsága;
- helytelen tárolás 2: a nyáron 80 fokos kocsiban bent hagyni;
- nem elégséges lubrikáció hevesebb tempónál, "letapad" a hüvelyfalra, s nem csak azt dörzsöli ki, de szakadni is tud;
- helytelen felvétel, nincs elég hely az elején, teljesen "felcsúszik", nagyobb tempónál túlfeszül, majd szakad.
Pro tipp: csúcstámadás előtt kivenni egy pillanatra és megnézni rendben van-e a gumi. Azonnal észrevenni ha szakadt (nincs meg a kis zsákocska a tetején). Egyetlen gyors mozdulat, nem töri meg a lendületet de máris elég sok kellemetlenséget meg tudsz vele spórolni.
Köszönöm!
Tehát ha az ember tud olvasni és, úgy használja, tárolja ahogyan azt a gyártó odaírja, rajzolja akkor nem szakad szét csak úgy.
Ezért nem szakadt nekem sosem egy sem szét!
Így már értem, hogy minek köszönhető, hogy ilyesmiről olvasok.
Azt hittem az utóbbi időben gyengült a minőség vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!