Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Újra a régit szedhetem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra a régit szedhetem?

Figyelt kérdés

jra fogigátlót szeretnék szedni. Volt most egy terhességem.

Uge nem változhatott meg annyira ahormonszintem,hogy a régi en válna be újra?

Világosabban: UGYE NEM LESZEK TERHES? ÚJRA UGYANÚGY FOG VÉDENI,MINT ELŐTTE ÉVEKIG?

2010. okt. 12. 21:31
 1/5 nielindi ***** válasza:
menj el dokihoz, ö biztosra megmondja neked. de mivel mindenképp menned kell iratni, amikor ott vagy megkérdezed.
2010. okt. 12. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennél is hülyébben fogalmaznál azt mondanám h hülye vagy. De írni sem tudsz, szóval mégis az vagy.
2010. okt. 12. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Tényleg kicsit érthetetlen.Szóval:

Eddig fogamzásgátlót szedtél.Aztán teherbe estél.Most pedig megint ugyanazt szeretnéd szedni.Ha eddig az a fogamzásgátló megfelelt a szervezetednek,akkor nagy eséllyel most is meg fog.Hogy terhes leszel-e?Ez 99%-ban rajtad múlik.Ha rendesen szeded és minden szabályt betartasz,hogy mikor kell kiegészítő védekezés,akkor kicsi az esélyed,hogy terhes legyél.Nem tudom az elöző terhességed tervezett volt-e vagy tabletta mellett becsúszott.Ha az utóbbi,akkor tanulj a hibádból és jobban figyelj oda,hogy tényleg hasson!

2010. okt. 12. 22:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el orvoshoz, és majd ő megmondja.
2010. okt. 12. 22:50
 5/5 anonim ***** válasza:
53%

Ezt már egyszer megkérdezted, csak akkor hozzátetted azt is, hogy most NEM ORVOSSAL AKAROD FELÍRATNI, mert nem akarsz vizsgálatot és különben sincs kedved beutazni.

Az akkori válaszolók megmondták, hogy mindenképpen konzultálj orovossal, mert egyáltalán nem biztos, hogy szülés után ugyan annak a gyógyszernek a hormonszitje megfelelő/elegendő lesz.

Igazából a te dolgod, ahogy az is, hogy figyelmen kínvül akarod hagyni azokat a válaszokat, amikben nem az van, amit hallani akarsz.

2010. okt. 13. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!