Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szedhetem tovább ezt a gyógyszert? SOS!
Kivonták a forgalomból a volinát volt félhavi adagom azt kezdtem el szedni. Mire mentem kiváltani a gyógyszert már nem kaptam meg, így 13 szemig jutottam a volinával. Yadinet kaptam. Folytathatom e vele a 21-ig szemig?
Mit tartalmaz a Volina?
- A készítmény hatóanyagai 3 milligramm drospirenon és 30 mikrogramm etinilösztradiol filmtablettánként.
- Egyéb összetevők:
Tablettamag:
laktóz-monohidrát
kukoricakeményítő
hidegenduzzadó keményítő
povidon K-25
magnézium-sztearát
Filmbevonat:
poli(vinil-alkohol)
titán-dioxid (E171)
talkum
makrogol 3350
szójalecitin
YADINE filmtabletta
Hatóanyag: 3 mg mikronizált drospirenon és 0,03 mg mikronizált etinilösztradiol filmtablettánként.
Segédanyagok: 48,17 mg laktóz monohidrát, kukoricakeményítő, lebontott keményítő, polividon 25000, magnézium-sztearát, hipromellóz, makrogol 6000, talkum, titán-dioxid, sárga vasoxid.
Leírás: Filmtabletta. Világossárga, kerek, mindkét oldalukon domború felületű, filmbevonatú tabletták, egyik oldalukon mélynyomású szabályos hatszöggel, melyben „DO” jelölés található.
Csomagolás: 21 db filmbevonatú tabletta, ill. 3 x 21 db tabletta naptár kiszerelésben, átlátszó PVC/Alu bliszterben és faltkartonban.
Kiemelem a lényeget:
Volina: "3 milligramm drospirenon és 30 mikrogramm etinilösztradiol"
Yadine: "3 mg mikronizált drospirenon és 0,03 mg mikronizált etinilösztradiol"
Remélem feltűnik, hogy TELJESEN UGYANAZ. Nyilván ezért adta ezt a patikus. Ugyanis ő nem adhat vmi tök mást helyette, csak olyan gyógyszert, aminek ugyanaz a hatóanyaga ugyanolyan menyiségben.
Szedjed nyugodtan.
1 nem vonták ki
2 nem kezdünk fél csomag fogamzásgátlókat szedni (eleve nem értem hogy maradhatott fél levél)
3 a yadine teljesen ugyanaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!